FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE 3-2

GALERIE FOTO + VIDEO Stanciu și Budescu, "sufocați" de suporteri pe gazon, după amicalul cu Chile + Contra a rămas fără jachetă

FOTO: Cristi Preda +7   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 19:19

România a învins-o azi pe Chile cu 3-2 în amicalul din Austria, de la Graz. Micuțul stadion pe care s-a disputat acest joc a fost luat cu asalt de românii din regiune, care au venit în număr de câteva sute.

Imediat după finalul jocului fanii au pătruns pe teren pentru a face o poză cu favoriții lor. Stanciu și Constantin Budescu au fost doi dintre cei mai solicitați jucători la poze. Primul chiar a fost purtat pe brate de români. 

Contra a fost luat și el în primire de fani și n-a putut scăpa până când nu i-a dăruit unui suporter jacheta "tricoloră" pe care o purta. 

După ce au plecat de pe gazon către vestiar, jucătorii au fost așteptați zeci de minute lângă autocar, de suporterii care n-au reușit să-i prindă pe teren. Autografele și pozele s-au dat în număr mare și acolo. 

 

Fanii la vestiarul Romaniei din Graz

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 31 Mai 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
danirovl
danirovl  •  31 Mai 2018, 22:53

Poza asta e de la meciul asta?!l-au aruncat pe stanciu ?!!!:))))*** d ras :)))am castigat mondialul??...in sfarsit o mare realizare...merita sarbatorit asa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  31 Mai 2018, 22:41

sufocati de adversar poate.o echipa o lauzi si ai ceri autografe ,cand are jucatori mari la echipe mari.astia din poza se fac ca joaca fotbal deocamdata .de 20 de ani santem lipsa de la mondiale, asa ca nu mai laudati echipa care nu o avem inca.contra sa il convoace pe lobont si cand se lasa de fotbal.de ce il convoaca ,cred ca nici el nu stie,poate il intinereste.contra va fi un daum 2.

puigdemont.
puigdemont.  •  31 Mai 2018, 22:02

Stimabililor, eu când vă spun că sunteți, pe acolo prin țară, măcar vreo 40% vânători de pokemoni și obsedați de selfie-uri (cu diferite filtre, genul "bunny ears") la orice colț de stradă, vă supărați..!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează