FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECŢIONER

"Gata, ajunge! Alţii!" » Mircea Sandu dezvăluie ce se va întîmpla cu Victor Piţurcă: "Din martie, închei"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 ianuarie 2014 11:23

Mircea Sandu îşi încheie aventura în fruntea FRF la 5 martie şi îi va lăsa noului preşedinte de gestionat relaţia cu selecţionerul Victor Piţurcă.

"Eu plec anul ăsta de la Federaţie, dar el rămîne. După 5 martie, nu mai  problema mea. Eu, în 5 martie, dacă vreţi includeţi şi meciul cu Argentina, pentru că mă ocup de organizarea lui, închei. Gata, ajunge! Alţii!

Piţurcă trebuie să-şi încheie contractul. Are de îndeplinit un obiectiv stabilit în 2011, formarea unei echipe pentru Campionatul European din 2016. Lui nu i-a convenit cum am comentat eu alegerea echipei pentru meciul de baraj de la Atena, dar e punctul meu de vedere, sînt preşedintele Federaţiei. E treaba lui dacă s-a supărat", a declarat Sandu la Dolce Sport.

Turneu în Europa, nu în America de Sud

Mircea Sandu a povestit şi cum s-a renunţat la turneul de pregătire stabilit pentru America de Sud şi anunţă că se va organiza unul în Europa pentru echipa naţională:

"Experienţa turneului din 2011 ne-a fost exemplu. Există două experienţe, una în America de Sud, negativă, şi una în Austria şi Elveţia, pozitivă.

Directorul tehnic şi antrenorul au decis că e mai bun un turneu în Europa, am informat şi cluburile din Liga 1. Să sperăm că cei care se vor ocupa vor găsi şi adversari".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
ando89
ando89  •  26 Ianuarie 2014, 19:33
Postat de enjoy.the.silence. pe 26 Ianuarie 2014, 16:11

Aha, ma bucur sa aud asta. In alta ordine de idei, afara este superb, ninge ca-n povesti , nu mai bate vantul, aerul este curat si rece, am facut ca Ando. Am dat o tura pe jos in fata blocului si acum beau tuica fiarta cu piper negru si ma pregatesc sa servesc niste carnati proaspeti de plescoi la cuptor cu niste cartofi iuti. Ceva frumos, ceva deosebit:))

Cartofi iuti? Sa fie din cei cu ciusca si usturoiati? Miam:))

ando89
ando89  •  26 Ianuarie 2014, 19:30
Postat de newentry pe 26 Ianuarie 2014, 15:10

Țăran cu diplomă! Stație mare, agricultorii sunt bașca! Mai bine ca Ando, dimineața dă două focuri în aer, face centrul, intră la cramă , fete populare , bea o horincă, no stres!:))

Cam asa ceva, doar ca n-am fost si nu-s vanator metre:) Mai trag din cand in cand cateva focuri pe un poligon, dar atat, in amintirea primului Dragunov...

sakamoto
sakamoto  •  26 Ianuarie 2014, 18:52

Sandule , baiete, nici sa nu-ti inchipui ca pupilul tau Pitzurca ramine selectioner dupa debarcarea ta! Plecati impreuna. Duceti-va! N-o sa va regrete prea multi, penalilor! Dupa voi potopul! Plateste-i rezilierea contractului Satanei. Tu l-ai angajat, tu achita-l pe trisor. Ia-l cu tine la Jilava.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează