FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Generația de Aur atacă: „Nu avem loc în fotbalul românesc” + „Oamenii politici să-l convingă pe Burleanu să plece și ne apucăm de treabă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 14:28 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 14:32

Florin Prunea, fostul portar al Generației de Aur, a vorbit despre posibila numire a lui Gică Hagi ca selecționer.

Fostul președinte al lui Dinamo a criticat în termeni duri conducerea Federației Române de FotbaL din cauza ultimelor rezultate și spune că membrii din Generația de Aur nu sunt doriți la FRF.

„Gică Hagi trebuie adus în orice postură, nu doar în cea de selecționer. De ce nu conducător? Dar e imposibil, în ceea ce privește generația noastră... Noi nu prea aveam loc în fotbalul românesc. În afară de Dan Petrescu, care a antrenor, și Gică Hagi, care are echipa lui, noi, restul, nu avem loc în fotbal. Suntem persoane non-grata. Ne dăm cu părerea la televizor, ce să facem? Și știți ce ură viscerală o are actualul președinte față de generația noastră. Și-au bătut joc de băiatul lui Hagi, de Didi Prodan... Ne vedem de treaba noastră, nu o ducem rău.”, a declarat Florin Prunea la Pro X.

„FRF, politică falimentară”

„Rezultatele din ultima sunt sunt imaginea politicii falimentare a Federației Române de Fotbal. Ați văzut și regula U21, cu care au mințit pe toată lumea.... A fost vreun jucător care a beneficiat de această regulă la ultimul meci? Nu! Ne-am apucat să-l naturalizăm pe Camora, toată stima pentru el. După aceea și-au dat seama că au greșit și s-au speriat de reacția suporterilor. 

Fanii sunt singurii care îl vor pe convinge pe actualul președinte să plece. Poate și cei care l-au pus acolo, oamenii politici care l-au arestat și pe Gică Popescu. Atunci va fi mai simplu și ne apucăm de muncă! Dar e destul de greu. Rezultatele sunt normale. E diferență mare între Austria, Norvegia și Islanda și ce însemnăm noi în fotbalul european”, a adăugat Prunea.

VIDEO Florin Prunea: „Răzvan Burleanu a încercat un șantaj cu mine! Băi băiatule... Că așa vorbeam cu el”

Citește mai multe știri despre echipa națională:  

EXCLUSIV Mirel Rădoi și-a decis viitorul! Ce va face selecționerul după ratarea calificării la EURO 2020

Cel mai vehement atac la Rădoi: „E ca un lăutar! Nu are BAC-ul, nu are licență PRO și nu a citit două cărți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
115486966066476
Edi Girnita  •  21 Octombrie 2020, 20:24

Cat de *** a-ți ajuns sa cerșiți un post pe ici pe colo, doar,doar o pica ceva!Ce *** de performanta a-ți facut ma ,un loc 5 in 94 și...cam atât!Daca aveați macar un loc 3, mai ziceam dar nci asa !Pai nemții ce ar trebui să facă mă,la câte trofee au câștigat,cu atâtea generații,sa -i angajeze pe toți la federatie? Gândiți exact că politicienii, odată ajunși la borcanul cu miere nu mai vreți să-l dați ,așa și voi,va numit presa "generație de aur" ,vi s-a urcat la cap că voi aveti numai privilegii!!Sa va fie rușine!!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

the_fixer
the_fixer  •  21 Octombrie 2020, 19:52
Postat de sibelius pe 21 Octombrie 2020, 18:02

Generatia Giovanni Becali nu a sarit departe de parintele ei spiritual.

Respect!

elgabri
elgabri  •  21 Octombrie 2020, 19:08

Un Blatist si un puscarias ;)))) Vor sa conduca fotbalul romanesc ;)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close