FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI LA FRF

Generația de Aur pregătește o superlovitură » Un nume uriaș ar putea candida la șefia FRF: "Va lăsa tot și va veni să conducă fotbalul românesc"

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 18:22

Pompiliu Popescu, fostul doctor al echipei naționale, a vorbit despre planul Generației de Aur de a avea un candidat la alegerile FRF, din martie 2018.

Membrii Generației de Aur vor ca Ionuț Lupescu, director tehnic la UEFA, să candideze la șefia FRF, dar acesta ezită pentru moment. Un alt candidat ar putea fi  Florin Prunea, ultima dată președinte de la Poli Iași.

"Ne rugăm și insistăm ca Ionuț Lupescu să se implice și să candideze. De aceea încă nu am anunțat candidatul Generației de Aur.  Eu sunt în contact cu majoritatea celor care vor vota. Toți îl văd pe Ionuț Lupescu cel mai potrivit ca să conducă fotbalul românesc în momentul acesta.

Gică Hagi ne-a spus clar că nu se poate implica, pentru că are proiectul lui. La fel și Gică Popescu. Astfel a rămas să ne rugăm de Ionuț Lupescu. I-am transmis ce îmi spune lumea. În mintea lui este un conflict. Se gândește la jobul de la UEFA, unul extraordinar și cu perspectiva ascensiunii, dar își dorește și să ajute fotbalul românesc. Noi tot insistăm, dar deocamdată a spus «Lăsați-mă în pace, că nu vreau». Eu cred că până la urma va lasă tot binele de la UEFA și va veni să conducă fotbalul românesc.

Prunea este o prelungire a lui. Grupul îl susține. Trebuie doar să își anunțe candidatura", a spus Pompiliu Popescu la Pro X.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
1694034334149732
Florin Gugulica  •  24 Septembrie 2017, 21:25

Da ca de obicei luați romanii de prosti

1527160934267499
Radu Vasilescu  •  24 Septembrie 2017, 12:08

Până astăzi Ionuț Lupescu a dovedit că este un tip inteligent!De ce ar dori un om inteligent să facă jocul golanilor,șomerilor,mafioților ce doresc să pună mâna pe FRF singura instituție din țară unde ar lua salarii semnificative fără a face ceva productiv? Marile ,,genii,,manageriale ale unei generații ce a avut succese in fotbal,astăzi fac reclame la bere, ,,analizează,,etape la cel mai non- profesionist post TV pe linie fotbalistica( Dogi TV)_Nici unul nu a antrenat,condus cu succes un club sau au obținut vreun succes internațional pe linie managerială! Hagi fără jucătorii juniori ,,culeși,,din țară- cei mai buni- este un antrenor super modest plus csa este incapabil să spună o frază de substanță in limba română! Prujea un golan! Popescu un pușcăriaș,aliat al mafioților frați Becali!Panduri?Ha,Ha,Ha!Dr.Popescu ,eminența cenușie a ,,comercializării,,medicamentației fotbaliștilor! Câți din generația aceasta se poate exprima fluent in engleză,franceză sau germană!Unul singur,ce a jucat mult timp in Germania,a antrenat acolo și se dezice de manipulările ordinare dirijate de Prunea și mafia Sandu- Dragomir- frații Becali!!!Restul sunt caractere infecte,mai puțin Belodedici care are si astăzi in viața ,,civilä,,eleganța fundașului fără egal! Dar el are caracterul særbului ce știe ce reprezintă!

135436640148680
Marian Si Viorica Miulescu  •  24 Septembrie 2017, 11:48

Care generatie de aur ......STEAUA 86?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează