FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

George Ogăraru peste Piţi :D Răzvan Burleanu l-a cooptat în staff pe fostul stelist, care a avut deja cîteva clinciuri cu selecţionerul

Articol de , - Publicat sambata, 08 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 martie 2014 23:08

Anunţat de secretarul general Chivorchian, fostul fundaş dreapta ar putea face parte din departamentul tehnic, unul superior chiar selecţionerului. Cei doi s-au contrat în trecut după ce Piţurcă nu l-a convocat pe titularul de atunci din echipa lui Ajax.

Întinerirea echipei de la Casa Fotbalului continuă cu George Ogăraru, 34 ani. Fost jucător al Stelei sau al lui Ajax, actualmente antrenor la echipa secundă a "lăncierilor". "Am discutat şi cu Ogăraru să se alăture echipei noastre", a spus ieri, la DolceSport, Gheorghe Chivorchian, noul secretar general al FRF.

Interesant este că, în campania pentru Federaţie, atît "Armeanul", cît şi Burleanu au încercat cooptarea în echipă a fostului internaţional!

Clinciuri cu Piţi
Dacă va face parte din departamentul tehnic al FRF, acesta va colabora din nou cu Victor Piţurcă, fiindu-i, practic, superior! Totuşi, cei doi nu au fost niciodată într-o relaţie strălucită. Ogăraru a fost împrumutat în doi dintre cei patru ani în care s-a intersectat cu "Piţi" la Steaua, bifînd alte doar 30 de meciuri între 2002 şi 2004.

Jumătate din minutele sezoanelor respective! Au avut probleme şi la "naţională", unde Ogăraru a fost selecţionat de doar 11 ori. "Sînt trist şi dezamăgit. Să mi se spună motivul pentru care nu sînt convocat. Sînt titular la Ajax!", spunea acesta în 2006.

BURLEANU DESPRE...
... noua poreclă: "Nu ştiu de ce mi se zice Harry Potter. Probabil datorită ochelarilor şi pentru că lumea se aşteaptă să fac magii la federaţie"
... şoferul Sandu: "Dacă am mers în aceeaşi maşină nu-nseamnă că mi-e şi prieten. Am economisit combustibil! Oricum, va trebui să se obişnuiască, nu va avea şofer la FRF"
... condiţii: "Nu sînt impresionat de ce am văzut la Buftea şi Mogoşoaia. Sînt lucruri absolut normale. Mă doare însă că nu le vedem în toată ţara"
... Popescu: "Nu voi semna vreo petiţie referitoare la Gică Popescu"

Berceanu la FRF
Răzvan Burleanu face achiziţii şi din echipa Gazetei. Reporterul special Gabriel Berceanu va ocupa poziţia de şef al departamentului comunicare. "Cred că FRF are nevoie acum de oameni crescuţi în climatul profesionist şi aparte al Gazetei. Le mulţumesc foştilor colegi şi vă asigur că federaţia va deveni un altfel de partener, modern, pentru presă. Mie îmi pasă de fotbal, poate prea mult :)."

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
marian0904
marian0904  •  09 Martie 2014, 11:32

Ce deranj mare pentru departamentul tehnic al FRF. Cica seful departamentului ar fi si seful lui Piti. Ce a incercat Sandu cu Iordanescu, incearca acum Burleanu cu Ogararu. Ogararu, daca s-a specializat pe copii si juniori, ar face bine sa continue pe directia asta ca aici, la Romanica, a mare superinta in domeniu. Pentru Piti, singura persoana cu care discuta e seful FRF, adica Burleanu. In rest, da ordine in ceea ce priveste nationala.

forumeer
forumeer  •  09 Martie 2014, 09:36

Respect Ogararu, esti unul dintre noi!!

solox
solox  •  09 Martie 2014, 00:25

Nu sunt un fan al antrenorului Piturca si chiar daca or sa se supere simpatizantii lui Ogararu o spun : e mai bun Piturca ca antrenor decat a fost Ogararu ca jucator . De fapt vreau sa spun ca Ogararu este un baiat bun , cu bun simt etc. dar problema lui este "simtul realitatii"- dovada sta supararea lui din trecut ca nu era selectionat la nationala fara sa-si poata face autoevaluarea de jucator mediocru . Bunul simt e important dar nu e de ajuns in functii de varf. Cu ceva luni in urma o revista o prezenta pe d-na Ogarau, o femeie intradevar frumoasa , dar in momentul in care au mai pus in CV nu stiu cate studii superioare si faptul ca era o mama buna cu vreo 3 copiii ..deh realit

Vezi toate comentariile (18)
Comentează