FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA

VIDEO Alexandru Mitriță s-a întors la națională! Optimist înaintea „șocului” cu Germania: „De ce să nu facem față? Ne batem cu oricine”

Alexandru Mitriță / Captură FRF TV
Alexandru Mitriță / Captură FRF TV

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 19:11 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 19:23

Alexandru Mitriță (26 de ani), fotbalistul reinventat de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic, s-a întors la echipa națională după o pauză de un an. Extrema „tricolorilor” abordează cu maximum de optimism confruntarea de vineri cu Germania, din preliminariile pentru CM 2022. 

  • Vineri, 8 octombrie, de la ora 21:45, „tricolorii” dau piept cu Germania, la Hamburg.  Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV. 

„Mergem la Hamburg să dăm tot ce avem mai bun. Să joci la Campionatul Mondial cred că e maximul pe care poți să ți-l dorești. Fiecare jucător visează la asta. Ei au jucători foarte buni, nu pot spune că Germania e peste Italia. Au un lot foarte bun. 

Trebuie să intrăm cu o mentalitate foarte bună, încrezători, iar dacă ascultăm și parcurgem toți pașii pe care Mister îi indică, atunci o să scoatem un rezultat pozitiv. Fizic de ce să nu facem față? Toți se pregătesc bine la club, eu zic că ne putem bate cu oricine. Suporterii trebuie să fie mereu alături de echipa națională, noi avem nevoie de ei și cu siguranță prezența lor este un plus pentru noi”, a spus Mitriță. 

Alexandru Mitriță: „Am crescut mult în ultimul timp, atât fizic, cât și psihic”

Reîntors în Europa după experiențele din SUA și Arabia Saudiă, Alexandru Mitriță a înscris deja două goluri pentru PAOK Salonic. Răzvan Lucescu, tehnicianul de la echipa de club, l-a încurajat înainte de partidele primei reprezentative.

„Mă bucur ca am revenit la echipa naționala după o pauză de un an. Pot spune că am crescut mult în ultimul timp, atât fizic, cât și psihic. Cred că orice jucător își dorește să fie aici. Am fost plecat în afara Europei și mi-am dorit să revin și să demonstrez că pot face față la un nivel bun.

Răzvan Lucescu m-a felicitat, mi-a zis să mă antrenez ca la echipa de club și mi-a urat multă baftă. Cu siguranță, echipa națională arată mult mai bine defensiv, dar și ofensiv, față de ultima mea convocare de acum un an. Avem un stil de joc care chiar daca e ofensiv e în același timp și agresiv, ceea ce este important”, a mai spus Alexandru Mitriță, în interviul acordat Federației Române de Fotbal. 

Citește și alte știri despre naționala României: 

EXCLUSIV Sergiu Radu, bun cunoscător al fotbalului german, critică strategia lui Rădoi: „Nu e normal ca naționala să fie un trial!”

VIDEO Cine este noul bucătar al echipei naționale » A câștigat MasterChef România în 2015

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
firaldo
firaldo  •  07 Octombrie 2021, 10:15
Postat de 1948 pe 06 Octombrie 2021, 05:15

cine mai e si asta ,ca n am auzit de el?

Cine?Cordea?

torque07
torque07  •  06 Octombrie 2021, 09:19
Postat de talpaiadului pe 06 Octombrie 2021, 03:32

Mitrita daca s-ar uita in oglinda si-ar da seama de ce nu poate fatza nemtilor din punct de vedere fizic. Degeaba te antrenezi daca tu abia ajungi cu capul la buricul adversarilor. Curaj gaina, ca te tai.

Asta te face un fotbalist mai bun? inaltimea? :))))))))))

1948
1948  •  06 Octombrie 2021, 05:15

cine mai e si asta ,ca n am auzit de el?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează