FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Cristian Manea: „Suntem supărați, dar ne putem privi în ochi și să spunem că am dat totul”

Manea, Radu, Pușcaș
foto: Raed Krishan, GSP
Manea, Radu, Pușcaș foto: Raed Krishan, GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 21:46

Cristian Manea (21 de ani) a vorbit la finalul înfrângerii cu Germania U21 (4-2) și a dat asigurări că elevii lui Mirel Rădoi au dat totul pe teren.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Fundașul „tricolorilor” nu a dat vina pe caniculă: „Suntem foarte supărați pentru acest rezultat. Am dat totul astăzi pe teren. Eu cred că s-a rupt acolo, la primul gol marcat de ei, chiar dacă noi am revenit.

Sper că din tot ce am făcut noi acolo am făcut câțiva români fericiți. Îmi voi aminti cu mare plăcere, pentru că este de neuitat. Dar am așa un gol în stomac, pentru că eu cred că puteam să ajungem până în finală. Ținem capul sus și mergem mai departe.

Eu nu caut scuze. Și noi, și ei am jucat pe aceeași temperatură. Chiar dacă ei au avut o zi de odihnă în plus, noi trebuia să câștigăm meciul. Dar ne putem privi în ochi, mândri că am dat totul pe teren”, a spus Crisi Manea, la TVR.

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Promisiunea lui George Pușcaș, după înfrângerea cu nemții: „Avem fotbal și de acum încolo vom arăta și mai mult”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  27 Iunie 2019, 21:51

Tu Cristiane esti unul dintre cei care a jucat fara greseala pe tot parcursul Sincere felicitari. Meriti mai mult.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează