FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Promisiunea lui George Pușcaș, după înfrângerea cu nemții: „Avem fotbal și de acum încolo vom arăta și mai mult”

George Pușcaș
George Pușcaș

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 21:17

România U21 se oprește în semifinalele Campionatului European de Tineret, după înfrângerea cu Germania U21 (4-2), dar George Pușcaș (23 de ani) este fericit că a scris istorie pentru țara sa.

Vezi AICI desfășurarea partidei 

Pușcaș a marcat două goluri în poarta nemților și este mândru că a reușit să facă fericiți foarte mulți români.

„Am dat tot ce am avut mai bun. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost astăzi la stadion, antrenorilor, colegilor mei. Probabil, astăzi, Germania a fost mai bună în ultimele minute ale meciului. Trebuie să fim mândri că astăzi am jucat acasă și am făcut mândri milioane de români.

Cred că toată lumea și-a făcut treaba. Toți am dat ce am avut mai bun. Îmi vine să plâng de fericire, pentru că de tristețe nu am de ce. S-a scris istoria până aici.

Avem fotbal și de acum încolo vom arăta și mai mult și vom demonstra lumii că România are calitate”, a spus George Pușcaș, la TVR.

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 / Marcel Răducanu și Ilie Dumitrescu, analiză lucidă a semifinalei pierdute: „Am căzut fizic. Fundașii centrali au fost depășiți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
wertusi
wertusi  •  28 Iunie 2019, 16:39

Rad0i a facut greseli enorme la schimbari , in locul lui Cicaldau trebuia introdus Nedelcu daca facea schimbarea pe partea lui Ciobanu s-a pierdut meciul , Cicaldau spunea ca nu este obosit s-a vazut la televizor pe schimbare , Cicaldau nu trebuia schimbat ci Hagi a facut un meci foarte bun in prima repriza dar a cazut fizic in a doua , Man a jucat foarte bine in defensiva nu trebuia schimbat presiunea pusa pe defensiva germana s-a datorat acestui lucru . Asta s-a vazut la televizor

ray51
ray51  •  27 Iunie 2019, 21:54

George, esti foarte bun. Iti multumesc si consider ca soarta ta merita o traiectorie ascendenta. Sincere felicitari!

dakesis
dakesis  •  27 Iunie 2019, 21:43

daca nu duceti jocul asta mai departe la nationala mare, atunci a fost degeaba

Vezi toate comentariile (3)
Comentează