FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // FOTO Gică Popescu anunță plecarea lui Ianis Hagi: „Veți fi surprinși de echipă!”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 21:29

România U21 a fost eliminată de Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. Gică Popescu dezvăluie că Ianis Hagi va pleca de la Viitorul săptămâna următoare. 

„Am dominat Germania în prima parte. Din păcate, ei au avut o zi în plus de pauză. Mulți jucători de la noi nu mai puteau pur și simplu să alerge. Am întâlnit o echipă pragmatică, una care joacă fotbal. Din păcate, nu s-a putut mai mult. Așa cum a fost prima repriză, dacă nu ar fi fost o zi atât de fierbinte, am fi luptat de la egal la egal”, a declarat Gică Popescu la TV Telekom Sport.

Ianis Hagi își decide destinația

Gică Popescu, managerul Viitorului, afirmă că Ianis Hagi își va alege următoarea echipă în săptămâna care urmează.

„Zilele următoare se va lua și o decizie finală în cazul lui Ianis. Nu știe niciuna dintre ofertele care există pentru el. Nu sunt puține. Mâine, poimâine, îi vom prezenta ce există. Vom face o analiză și vom lua o decizie. Nu le pot spune acum, dar veți fi surprinși de ce echipe au fost și sunt interesate de Ianis Hagi.

Oricare dintre jucătorii români poate primi o ofertă din străinătate. Trebuie văzut acum dacă vor și cluburile noastre”, a adăugat Gică Popescu.

„Astăzi, Pușcaș a făcut o primă repriză extraordinară. În prima parte nici Ianis nu a jucat rău. Foarte, foarte bine a jucat Ivan, cât a putut să alerge. A avut probleme fizice la un moment dat, a chemat medicul și a fost schimbat”Gică Popescu

 

Vezi și:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2, FOTO+VIDEO // Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
ray51
ray51  •  28 Iunie 2019, 10:23

Fiind prieten/rude cu familia Hagi, sfatuieste-i sa nu aleaga Dortmund. Pentru binele lui Ianis.

xxrapi
xxrapi  •  28 Iunie 2019, 08:40

In primul rand :FELICITARI ECHIPEI NOASTRE , adresate tuturor care au avut o contributie , cat de mica si nestiuta de suporteri , pentru aceasta performanta ! Despre Hagi jr. : are momente de sclipire dar si altele ,sa le zic, nefericite. Vezi pasa golului cu Croatia , penaltyul cu Germania. A facut un meci foarte bun cu Franta .(parerea mea) Eu zic ca la ora asta , sper ca voi fi contrazis de fapte, va merge la o echipa ce nu va juca in cupele europene daca aceasta va fi din campionatele mari ale Europei. Daca nu, sa speram ca in toamna il vom vedea si in cupele europene.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  28 Iunie 2019, 08:12

Îi va fi greu lui Ianis. E talentat, dar nu duce la nivel bun un meci întreg, ce să mai vorbim de un sezon?! Îi trebuie să fie constant și concentrat. El joacă din sclipiri, pe care le neutralizează cu erori copilărești. Ar trebui să mai stea un an la Viitorul, să mai crească. În Occident nu va exista răbdare cu el, așa cum o au ai lui. E un copil bun, cu perspectivă, dar mai are până la a ajunge la nivelul clamat de trompetiștii noștri de ocazie.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează