FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Ionuț Radu s-a simțit dezavantajat: „Suntem mari! De asta nu ne-au vrut în finală” + „Am mai jucat așa în spatele blocului, când nu mai voiam să intrăm în casă”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 27 iunie 2019 22:20

„Rămâne dezamăgirea că nu am reușit mai mult. Am ajuns până aici, dar nu voiam să ne mulțumim cu puțin. Voiam să jucăm o finală și am fi meritat să o jucăm. Am fost foarte aproape la penalty. O să îmi rămână mult timp în minte acea fază. Poate așa a fost scris. Trebuie să ținem capul sus.

  1. România U21 a pierdut cu 2-4 în semifinala Euro 2019 contra Germaniei U21. Căpitanul Ionuț Radu simte că „tricolorii” au fost dezavantajați de arbitrul israelian al partidei. 

Sincer, la lovitura liberă și cartonașul roșu al lui Pașcanu am simțit că am cedat psihic”, a declarat Ionuț Radu după meci.

„Suntem foarte mari!”

„Nu suntem mici, chiar suntem foarte mari! Posibil de asta nu ne voiau în finală. În prima repriză noi am făcut jocul, puteam să facem 3-1 într-un anumit punct.

Plecăm cu un gust foarte dulce pentru că am dus echipa în topul Europei, dar și cu un gust amar pentru că nu am făcut acel pas spre finală. Sunt mândru să fiu căpitanul acestei echipe, sunt mândru să fac aparte din acest grup. Când îi vezi atât de încărcați nu ai cum să dai înapoi!”, a adăugat Radu.

„Vă mulțumim mult pentru toată susținerea pe care ne-ați arătat-o. Fără voi nu am fi ajuns până aici. Am mai jucat așa în spatele blocului, când nu mai voiam să intram în casă”Ionuț Radu

Vezi și:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2, FOTO+VIDEO // Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (96)
caminero
caminero  •  28 Iunie 2019, 09:57
Postat de blatistu49 pe 28 Iunie 2019, 08:59

ba uitate la reluare pe GSP si vezi unde i tinerea de tricou si sa vezi Penaltyul primit de noi la HAGI JR unde mai mult a fost simulare dupa un contact a fost calcat pe degetul mic si sa aruncat impuscat simulare obisnuita de noi

Da, l-a călcat pe degetul mic dîndu-i un șut în jambiere.

alenb
alenb  •  28 Iunie 2019, 09:42

Evident treabuia s-o dam intr-o romaneala, "nu ne-au vrut strainii". Penaltyul lor, despre care inteleg ca exista unele discutii, a fost foarte clar, tinerea a inceput afara si a continuat in careu. In rest, am primit penalty in fiecare meci, mai putin cu Franta, dar ala n-a fost meci.

vladutz13
vladutz13  •  28 Iunie 2019, 09:29

Nu ma incanta deloc sa aud teorii ale conspiratiei de la ei... din punctul asta de vedere vad ca nu s-au schimbat deloc fata de jucatorii din ultimii 10-20 de ani. Fotbalistii romani au mania persecutiei, vazutul conspiratiilor peste tot sunt de fapt o dovada de lipsa de educatie, de care suferim ca popor. Nu mai bine Radu zicea ca au facut un meci mai slab si gata? Inclusiv el, a fost cat pe ce sa apere penaltyul, dar in rest? Primul gol pe centrul portii, ultimul gol luat pe coltul lui. Golul 3 a fost decisiv, sutul a trecut prin zid.... e vina alora de-acolo dar si a lui, pt ca la antrenamente portarul ii organizeaza.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează