FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Mirel Rădoi, acuze directe la final: „Le-a fost luată finala băieților!” » Ce au arătat reluările

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2019 09:07

România U21 a fost eliminată de Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. Selecționerul Mirel Rădoi crede că arbitrajul a jucat un rol decisiv în stabilirea finalistei. 

  • Finala Euro 2019 se joacă duminică, de la 21:45, între Germania și Spania.

„Îmi pare rău pentru băieți, i-am văzut foarte dezamăgiți în vestiar, dar i-am îmbărbătat si le-am zis că asta îi obligă să facă o performanță la fel de mare la Tokyo. Cât am rezistat fizic, în prima repriză a existat o singură echipă, România. Îmi pare rău doar de faptul că erau triști, unii au plâns, îmi pare rău pentru ei.

Nu vreau să luăm din meritele Germaniei, trebuie să-i felicităm, dar cred că băieții meritau să joace finala. Finala asta mai mult le-a fost luată. Din păcate, asta a fost decizia lor, am înțeles că nu a fost foarte clar, că nu a fost penalty, dar nu vreau să umbrească victoria nemților cu astfel de opinii”, a declarat Mirel Rădoi, la cald, după finală. 

A fost penalty!

Faza la care face referire Mirel Rădoi s-a petrecut în minutul 50, atunci când Ianis Hagi l-a tras de tricou pe Dahoud la limita careului de 16 metri. Reluările au confirmat că arbitrul israelian a luat decizia corectă.

 

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

ROMÂNIA U21 // Anonimii din spatele eroilor » Cine sunt antrenorii care i-au descoperit pe „tricolori”: „Scoateți-i! Arătați-i! Spuneți-le numele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
844831225687843
Petre Stoian  •  29 Iunie 2019, 16:37

Reluarile au aratat ca faultul s-a facut in afara careului chiar daca jucatorul german a vrut sa cada in careu; e ridicol acest asa zis fair-play; In repriza a doua Romania a facut un joc foarte slab, dar asta nu scuza decizia arbitrului

robby73
robby73  •  28 Iunie 2019, 21:21
Postat de tandd pe 28 Iunie 2019, 17:01

poate ai dreptate dar repet o intrebare daca stii sa raspunzi: Ce-a stat la baza modificarii orei de start a meciului cu romania luand in calcul prezenta a 20mii de oameni in tribuna la meciul asta pe langa 2-300 de la cel cu spania?germania mai are vreo sansa in finala cu spania dupa consumul din meciul cu romania la temperatura respectiva?

La bază a fost interesul mai mare pentru meciul Franța vs Spania. Aici nu e vorba de spectatori din stadion, ci de telespectatori. Bineînțeles că se difuzează meciul mai interesant la prime-time și trebuie să recunoaștem că un Franța - Spania interesează fani de fotbal mai mult. Trebuie văzută treaba din punct de vedere neutral. Dacă ar juca de exemplu Franța vs Croația și Germania vs Spania și noi ne-am uita la al doilea meci ;-).

llocomotivalibera
llocomotivalibera  •  28 Iunie 2019, 21:20

acel penalty a fost facut de hagi junioru '...vedeta de carton cu stagii la a echipa a doua a Fiorentinei ca la prima nu a putut face fatza

Vezi toate comentariile (78)
Comentează