FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2 // Răzvan Marin are încredere deplină în „tricolori: „Vor trece peste! Îi cunosc și vor depăși performanța asta”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iunie 2019 20:45

România U21 a fost eliminată de Germania U21, scor 2-4, în semifinalele Euro 2019. Răzvan Marin (23 de ani), marele absent din tabăra „tricolorilor”, e sigur că elevii lui Mirel Rădoi vor reveni mai puternici. 

„E istorie și va rămâne istorie! Chiar nu știu ce să vă spun.Nu am putut să văd tot meciul. M-am uitat pe telefon. Am zburat spre Roma. Prima repriză a fost a noastră, iar după pauză ne-au dominat. Nu e deloc ușor să joci pe o astfel de vreme. Îi cunosc bine, au un caracter deosebit, și sunt sigur că își vor dori să facă și performanțe și mai mari în continuare. Vor trece sigur peste asta!

A fost o atmosferă senzațională. Fanii încă sunt pe stadion, cantă pentru România. Înseamnă foarte mult”, a declarat Răzvan Marin la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 4-2, FOTO+VIDEO // Mulțumim, băieți! Ați fost minunați! „Tricolorii” lui Mirel Rădoi se opresc în semifinalele EURO 2019

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează