FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Gică Hagi a izbucnit după atacurile permanente la adresa lui Gică Popescu: "Ei ce au făcut? Noi am arătat drumul spre glorie"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 februarie 2014 22:06

Gică Popescu este atacat vehement în ultimele luni de contracandidaţii pentru şefia FRF, dar şi de Dumitru Dragomir. Chiar dacă nimeni din echipa fostului internaţional nu a dorit să vorbească despre acest subiect, Gică Hagi a reacţionat nervos în această seară.

"Regele" a fost deranjat după acuzele lui Dumitru Dragomir, Vasile Avram, Marcel Puşcaş şi Răzvan Burleanu: "Ei ce au făcut? Au făcut ceva? Noi măcar am făcut ceva în viaţă, ei ce au făcut? Restul... ca sînt cumnat cu Popescu, şi pe teren am fost cumnaţi şi uite că am cîştigat.

E românească vorba aia cu curtea vecinului, dar uită-te la tine.

Domnul Dragomir îl atacă pe Gică Popescu, total cu interes, pentru că a stat 17 ani, a făcut şi lucruri bune, dar şi o ţară întreagă i-a zis să ne mai lase.

Cumnaţi, prieteni, colegi, cu noi s-au făcut performanţe foarte mari. Sîntem lideri, competitivi, responsabili, ei au stat atîţia ani şi am ajuns unde am ajuns. Acum vrem să venim noi, care am arătat drumul spre glorie", a spus Hagi la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
teilandezu
teilandezu  •  10 Februarie 2014, 19:37

Care rege mai !? Asta care vroia statuie cind era inca in viata ? Asta-i un papagal blatuitor ,fotbalist de valoare medie ( Gherghely , Nunwailer 6 , chiar si Marcel Raducanu , au fost mai buni ca el . Nu mai vorbesc de Giscan , Balaci sau Dumitru .

1745flo
1745flo  •  10 Februarie 2014, 14:58
Postat de varanga53 pe 10 Februarie 2014, 12:05

"Maretul rege" arata ,inca o data, ca nu are minte ! Au aratat "drumul spre glorie" ca FOTBALISTI ! Ce legatura are asta cu activitatea de MANAGER a unei federatii ? Mai ales ca toti au dat "cu oistea-n gard" in afacerile lor !

Cu camarila mafiota a nasului a fost cum a mai fost, dar cu analfabetii astia mi-e ca ajungem rau de tot!

supersolo
supersolo  •  10 Februarie 2014, 12:42

Ca se impune o schimbare la nivel FRF ...e clar ...mafia fotbalistica nu renunta usor la bunurile si serviciile date de FRF...numai ca tocmai acea mafie va face loc ...ptr a iesi in fata si a se folosi de voi si numele vostru sportiv ....asta a inteles toata lumea ...mai putin Hagi si Popescu...care vor sa-i dea ..o renta viagera pe viata celui mai hulit individ - Mircea Sandu- devenit cancerul fotbalului romanesc ...daca i se va da acea renta ...e clar ca sunteti urmasii mafiei ....Dragomir-Sandu...si oacat de voi...

Vezi toate comentariile (67)
Comentează