FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Gică Hagi, încântat de jocul României U21! Ce zice despre debutul lui Drăguș la naționala mare: "Așa făceam și eu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 22:40

Gică Hagi, fost selecționer, a vorbit despre prestația naționalei de tineret a României după victoriile cu Portugalia, 2-1, și Bosnia, 2-0, și a lăudat actuala generație U21.

"Este un moment frumos. Sunt mulțumit de jocul echipei, de jocul lui Ianis și de rezultat.

E o generație foarte bună, cu mulți jucători foarte talentați. Trebuie să rămânem lucizi, cu picioarele pe pământ. I-am văzut pe jucători montați și totul este în regulă. Este un grup unit, puternic. E un lot competitiv. Calificarea e la mâna lor.

Jucătorul român este talentat, dar îi trebuie un mediu în care să joace, unde să fie susținut, apărat și împins ca să ajungă mare. Aurul României este reprezentat de cei tineri. Orice tânăr trebuie să joace. E obligatoriu!  Așa crește și învață. Orice ocazie în care i se dă șansa unui fotbalist tânăr să joace e un lucru bun", a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport.

"are putere și tehnică"

Hagi a vorbit și despre jucătorul său, Denis Drăguș, și a lăudat prestația atacantului de 19 ani din meciul de la seniori, Serbia - România 2-2.

"Denis nu a avut trac și a arătat personalitate. A avut curaj și mi-a plăcut asta. A încercat să fie el. În unele faze a făcut un dribling în plus, așa cum face și la club. Da, așa făceam și eu la început. Când ești tânăr ți se pare că poți face orice și dai drumul mai greu la minge. Denis e tânăr, e entuaziasmat, are putere și tehnică", a adăugat Gică Hagi.

Citește și: Simulare GSP.ro » Cu cine ar urma să se înfrunte România U21 la EURO 2019 » Echipele calificate, cine dă bara

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează