NATIONALA  ·  DECLARAȚII

Gică Hagi a explicat comparația dintre Ianis și Zidane: „Atenție, n-am zis că e mai mare decât mine!” + Cei 3 fotbaliști români pe care mizează

Gică Hagi (52 de ani) continuă să laude noua generație de fotbaliști din România, una din care face parte și Ianis Hagi (21 de ani).
Gică Hagi (52 de ani) continuă să laude noua generație de fotbaliști din România, una din care face parte și Ianis Hagi (21 de ani).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 21:56 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 23:23

Gică Hagi (55 de ani) continuă să laude noua generație de fotbaliști din România, una din care face parte și fiul său, Ianis Hagi (21 de ani). 

Înaintea partidei cu Austria, din Liga Națiunilor, Gică Hagi a oferit un interviu în presa locală. O declarație avea să atragă atenția, cea în care „Regele” compara stilul lui Ianis Hagi cu cel al lui Zinedine Zidane. Patronul Viitorului susține că a fost interpretat greșit. 

Ianis Hagi, lăudat de tatăl său

„Am zis că nu seamănă cu mine, am zis că e mai pe stilul lui Zidane. Nu contează cum s-a speculat această declarație, noi mergem mai departe, iubim fotbalul, iar timpul o să aducă răspuns. 100% Ianis nu seamănă cu mine. Nu ca ADN, ca tip de jucător. Doar sus seamănă cu mine, jos are altfel de picioare, e mai înalt, e mai frumos ca mine, vorbește engleză, eu nu vorbesc, are un joc elegant, e un decar autentic. Are viziune în teren, e inteligent, are personalitate. E dreptul meu să spun astea, scuzați-mă. Cine l-a cunoscut știe că am dreptate”, a explicat Hagi la TV Telekom Sport. 

Gică Hagi, impresionat de Ianis, Man și Coman

„Atenție, eu nu am zis că Ianis e mai mare ca mine! Duceți lucrurile în ridicol. Nu comparați un om cu o carieră, totul e finit în cazul meu, cu cineva care abia a scos capul și care are un viitor. Nu duceți totul în ridicol. Tratați-l și pe el cum îi tratați pe ceilalți. Îmi place de el cum îmi place și de Coman, de Man. Dacă îmi place, ce să fac? Să îmi tacă gura și să zic că Cicâldău, că Răzvan Marin nu sunt buni?! Comparați-l cu mine când va avea 35 de ani. Atunci putem să zicem”, a mai spus „Regele”.

Citește și alte știri despre Gică Hagi: N-au mai suportat atâtea glume proaste! Cum se numește satul, locuitorii au decis să-l schimbe
Libertatea
Comentarii (62)
Cristian Dumitru  •  22 Octombrie 2020, 15:36

Sigur , *** ! Doar tu ai fost mai mare decat Zidane , nu-i asa ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Un Timisorean  •  22 Octombrie 2020, 11:57

Asta sufera de megalomanie, in traducere dupa dexul Limbii Romane " Stare psihică patologică întâlnită în unele boli mintale și manifestată prin delir de grandoare, asociat cu delir de persecuție ". Recunoasteti asemenea stari in discursurile marelui Hagi ?

Ion-Nelu Nistor  •  22 Octombrie 2020, 11:30

Mai bine spunea ca Zenedin Zidan are stilul lui Ianis Hagi. Isi insulta feciorul si cred ca nu-si da seama.

Vezi toate comentariile (62 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Fotbal, Liga 2
Csikszereda - Universitatea Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Fotbal, Liga 2
Rapid - CSM Reșița
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:55 Fotbal, Europa League
Lille - AC Milan
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League
Molde - Arsenal
Digi 3, Telekom 3
19:55 Fotbal, Europa League
ȚSKA Sofia - Young Boys
Digi 4, Telekom 4
22:00 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - AS Roma
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League
Rangers - Benfica
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League
Tottenham - Ludogoreț
Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, Europa League
Napoli - Rijeka
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1