FOTBAL  »  NATIONALA  »  HAGI DESPRE NAŢIONALĂ

Gică Hagi: "Piţurcă are multe alternative"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 aprilie 2008 00:00

Aflat la Galaţi, cu ocazia unei competiţii de fotbal ce îi poartă numele, rezervată copiilor cu vîrste între 10 şi 12 ani, fostul mare internaţional Gheorghe Hagi a vorbit despre actuala reprezentativă a României.

"Avem potenţial foarte bun, avem un lot valoros, Piţurcă are multe alternative. Joacă un fotbal foarte bun şi le dau mari speranţe. Noi suntem cu toţii alături de ei, sperăm să fie sănătoşi atunci (n.r. - la Campionatul European), va fi foarte foarte greu dar în fotbal nimic nu e imposibil", a menţionat fostul căpitan al naţionalei României.

Hagi a afirmat că fiul său Ianis ar vrea ca Manchester United să câştige Liga Campionilor în acest an, însă el este împărţit între echipa engleză şi FC Barcelona şi crede că una dintre acestea se va impune în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Tehnicianul a precizat că în opinia sa cel mai în formă fotbalist este Cristiano Ronaldo, care este şi idolul fiului său.  a menţionat Gheorghe Hagi.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  16 Mai 2008, 14:12

scrie(m-a fentat din nou tastatura:)) )

 •  16 Mai 2008, 14:09

Spre stupefactia unora Hagi a vorbit corect. Pot fi mai multe alternative nu numai doua. Ex: " Avem trei alternative: 1) Sa admitem ca la gramatica Craiul nu se pricepe 2) Sa ne inchipuim ca era beat si nu stia ce srie 3) ambele variante sunt corecte" :)))

 •  19 Aprilie 2008, 00:19

Craiule, esti tare! pe aia cu alternativele nu o stiam nici eu, desi am un doctorat (cei drept in matematica). totusi, nu cred ca este cazul sa te obosesti (si sa ne obosesti) cu dadaceala ta. Limbajul lui Hagi, cel putin in acest interviu, pare decent asa ca ... mergi la culcare. Pe bube, nu cred ca ai tu nas sa il corectezi pe Hagi pentru niste greseli nesemnificative.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează