FOTBAL  »  NATIONALA  »  OBSERVAȚIE

Hagi reclamă lipsa de la lot a unui alt stranier: „Spania îl declară între primii 3 din lume și nu-l convoci? E înaintea lui Kounde, domnilor!”

Gică Hagi / Sursă foto: Imago Images
Gică Hagi / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2023 06:45 / Actualizat joi, 23 martie 2023 20:32

Gheorghe Hagi a avut o nouă intervenție virulentă la TV, în care a contestat selecția realizată de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus, din preliminariile EURO 2024. 

  • Andorra - România are loc sâmbătă, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis la TV pe Antena 1
  • România - Belarus se joacă pe 28 martie, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmisă pe Prima TV

Acum, „Regele” și-a îndreptat atenția și spre lipsa de la lot a lui Virgil Ghiță, fundașul central de 24 de ani care a crescut și evoluat la clubul său și care acum joacă în Polonia, la MKS Cracovia, locul 7 din prima ligă. 

În acest sezon, fostul fundaș al lui Hagi are 32 de meciuri disputate pentru Cracovia în toate competițiile, fiind titular de drept în echipa antrenată de Jacek Zieliński.

Gică Hagi a făcut scandal la TV: „Un ȘOC! Ianis e la cel mai mare club, dintre români, și nu e dorit la națională!”
IANIS HAGI
Gică Hagi a făcut scandal la TV: „Un ȘOC! Ianis e la cel mai mare club, dintre români, și nu e dorit la națională!”

Gică Hagi: „Ghiță joacă titular meci de meci, de ce nu e convocat la lot?”

„Am tăcut, dar vin să spun un lucru. Ghiță a ieșit în statistica din Marca de acum un an în TOP 3 jucători U23 din Europa, înaintea lui Kounde! Și Ghiță nu poate face parte din lotul național? Deși joacă titular meci de meci și e între primii U23 din Europa? 

Ăia de afară fac o statistică și arată că e foarte bun, dar pentru români nu e! De ce nu e la echipa națională Ghiță? Că e între primii 3 din Europa sub 23 de ani. Înaintea lui Kounde, domnilor, care e cumpărat de Barcelona! De ce nu e convocat la lot? Dați-i telefon (n.r. - lui Edi Iordănescu) și întrebați-l! 

Ghiță joacă titular meci de meci! Singurul român din Polonia care joacă meci de meci! Și nu e convocat! Nu a jucat în România la echipă dintre primele 5, care joacă fotbal? A fost la toate loturile naționale! Atunci cum facem? Ce crede acest băiat?”, a spus Hagi, miercuri seara, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Spania îl declară între primii 3 din lume sau din Europa și nu e convocat la echipa națională a României? Înseamnă că avem fundași centrali care sunt Dumnezei, care joacă la Juventus, Milan și Barcelona, iar Ghiță nu poate fi acolo. Săracul, alții joacă la nivel foarte mare...

- Gheorghe Hagi, manager Farul

Adrian Rus de la Pisa, Ionuț Nedelcearu de la Palermo, Radu Drăgușin de la Genoa și Andrei Burcă de la CFR Cluj sunt cei patru stoperi convocați de Edi Iordănescu pentru actuala acțiune a primei reprezentative.

Hagi reclamă lipsa de la lot a unui alt stranier: „Spania îl declară între primii 3 din lume și nu-l convoci? E înaintea lui Kounde, domnilor!”
Gică Hagi și Virgil Ghiță / foto: Imago Images

Anul trecut, Virgil Ghiță era inclus în topul celor mai buni fundași U23 din Europa

Fundașul central originar din Pitești s-a transferat în Polonia în februarie 2022, într-o perioadă în care celebra publicație Marca îl înclusese în topul celor mai buni fundași U21 din Europa. Ghiță are o singură selecție la prima reprezentativă. 

Cei de la Marca au analizat la acel moment statisticile din cele 17 ligi ale Europei și au realizat o ierarhie a celor mai buni apărători centrali sub 23 de ani. Fundașul român s-a clasat chiar pe locul trei, în fața unor nume importante precum Jules Kounde sau Ronald Araujo.

VIDEO Răzvan Lucescu: „Nu vreau să intru în polemici. Tot ce pot spune este că Ianis Hagi este un jucător de mare talent”

Citește și alte știri de actualitate: 

Gică Hagi a făcut scandal la TV: „Un ȘOC! Ianis e la cel mai mare club dintre români și nu e dorit la națională!”

Anghel Iordănescu intervine în „cazul Ianis Hagi”: „Gică și-a luat avânt!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (64)
username_2
username_2  •  24 Martie 2023, 09:12
Postat de A.Nonim pe 23 Martie 2023, 21:44

Chiar iti imaginezi ca are vreo relevanta ce bolborositi voi prin *** despre Gica Hagi? :)) Pe bune?

da, părerile oamenilor despre „***” contează, irelevante sînt bolboroselile lui și ale așa zisei prese sportive...părerile noastre sînt relevante că noi suportăm tone de reclame la pariuri ca să-și ia banii rejili și habarniștii din așa zisa presă sportivă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mirstelistu
mirstelistu  •  24 Martie 2023, 07:08

Domnilor nu mai dati in media deraiarerile lui Hagi ca deja e prea mult, cu *** lui am intelesca e fiul si viitorul balon de aur, dar acum toate *** crescute de el sunt cei mai buni pai Kounde e campion mondial si joaca titular la Barcelona pe cand ai lui viteji se intorc cu coada intre picioare la el inapoi, incepe *** ca doar nu a inventat el fotbalul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MIRCEAVULCANESCU
MIRCEAVULCANESCU  •  24 Martie 2023, 06:15

sint multi fotbaliti tineri in lume buni care nu joaca. cred ca toți părinții lor dau telefon lui Ancelotti , Mancini și alții nu? peste tot în lume cineva a fost ales manager care decide. ca bine ca rău ramine cind se trage linia. cum sa vi sa dai din clanță și o da cu greșeli impardonabile unde lipsa de cultura este clara. pentru mine și Edi și Iordănescu sr au fost și sunt antrenori dar nu foarte buni. Au avut. anume succese. Mă gândeam cum conducea echipa de pe margine acest Hagi și Iordănescu stătea cu mâinile incrucisate. Avea norocul ca toți jucătorii sa joace pentru unul ca el. SI au fost meciuri catastrofale și a avut conflicte ca antrenor cu multi a faultat grosolan un Italian care nu cred ca ii mai vorbește. Știe el ce face NESU pentru România? Știe? Cumnatul lui a furat și el băgat în multe nemernicii dar scăpaț unii. Hoeness și și alții au fost arestat în Germania su au adus cupe mondiale și europene la greu. Acolo nu contează. Ce sa facă sa sara Beckembauer sa iei apere nepotul sa joace? Asta nu se va întîmplă pentru ca acolo sunt oameni cu judecata cu o educație și bun simt. A privi lumea de sus este o mare greșeală și ca ești unic. NU ai fost unic. Bölöni pentru mine ramine un mare jucător sau Dinu și alții ca Dumitrache ca Lupescu sr ete. Mă doare cine cei de la tv îl iau la rost pe mititelu interzicindu-l fie ca ar fi greșit iar pe acest Hagi îl lasă sa abereze sa ii ia la trista pe toți de acolo. Sa vorbească cu DInu ca îl pune la punct .

Vezi toate comentariile (64)
Comentează