FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Gică Popescu a anunțat! "NU VOI MAI CANDIDA la șefia FRF" » Sfat important pentru Burleanu: "Oameni buni, faceți asta sau va fi și mai rău"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iunie 2016 22:16

Gică Popescu a dezvăluit că nu va mai candida la șefia FRF indiferent ce se va întâmpla. Le dă însă un sfat celor care conduc acum Federația. Română de Fotbal, altfel prevede un dezastru în viitor. 

"Nu cred că ne-am fi așteptat să ne bată Albania. Dar lucrurile s-au schimbat. Țări precum Albania și Belgia s-au dezvoltat mult fotbalistic. Situația de la noi e rea, noi n-am făcut absolut nimic. Și chiar și așa, eu zic că încă suntem bine.

Poate fi și mai rău. Noi n-am avut nici un proiect. Mi-e teamă că nu-l avem nici acum. Germania a spus stop acestor lucruri în 2000. Asta trebuie să facem și noi. Trebuie să facem o "biblie" a fotbalului românesc. Cine vine la conducerea fotbalului românesc trebuie să respecte această biblie.

Altfel o să ajungem să ne plângem că ne bate o nouă Albanie. Vom plânge mulți ani dacă nu facem ceva. Situația de față nu e atât de rea pe cât poate fi de acum", a zis Gică Popescu.

...dacă ar fi fost președintele FRF: "Ce face Hagi acum la Academie este exact ce voiam noi să facem. Ceea ce e trist, e că nimeni nu-l bagă în seamă pe Hagi. Oameni buni, ăsta e proiectul, asta trebuie să facem să avem rezultate. Era un proiect pentru 8-10 ani. Germania a făcut asta și a devenit Campioană Mondială 14 ani mai târziu".

...despre o posibilă candidatură viitoare: "Nu mai candidez niciodată. Nu mai am motivația de atunci. Oricum nu am voie la următoarele alegeri din punct de vedere juridic. Aveam foarte multă susținere și de la Federații de afară, aveam mult entuziasm. E scris proiectul undeva acolo. Mie mi-a trecut acum . Cine vrea să se inspire, să se uite în acel program. Eu nu pot sta toată viața mea să stau să aștept o candidatură. Nu pot fi eternul candidat. Trebuie să mă ocup de viața și familia mea".

... sfat pentru conducerea FRF: "Dacă vor să se inspire cei de la FRF, să se inspire din programul meu. Dacă fac ce scrie acolo vom avea rezultate. Am munict 6 luni de zile să facem acel program și a rămas acolo. Nu cred că domnii care conduc acum echipa națională au capacitatea de a face așa ceva. Nici nu au în jurul lor oameni pricepuți. Mie mi se pare senzațional că nu vorbește nimeni de Hagi. Chiar atât de mare e ura pentru Generația de Aur. Mai rămăseseră doctorii, i-au dat și pe ăia afară".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (100)
198939213804366
Adrian Addryano  •  23 Iunie 2016, 01:22

Mai bine ar povesti ce s-a întîmplat în 2005 cînd a fost umilit de adunatura aia de mafioti si AJF-urile alea care au votat la comandă!!!!!!!!!!FORZZA DNA!!!!!!!!!!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  22 Iunie 2016, 18:07
Postat de polistul68 pe 22 Iunie 2016, 12:14

Problema e ....cum simte fiecare. Cei care au plecat, nu trebuiesc invinovatiti, dar macar sa taca din gura. parintii lor sunt tratati ( asa cum sunt tratati in Romania, din pacate) din banii nostrii. Si pensia ( atita cit e) le vine tot din banii prostilor care au ramas in tara . Asa ca nu mai veniti in tara sa ne spuneti cit de bine o duceti si ce prosti suntem ca stam INCA aici. Asa cum suntem, PSD-isti, idioti, inapoiati, dar macar noi nu ne-am parasit parintii batrini . Repet, fiecare isi face viata cum vrea. Dar sa critice doar cei care sunt corecti cu adevarat

Tot nu inteleg cu cine te certi !! Stai linistit. Eu am dreptul la pensie in viitor dar nu voi solicita niciodata pensia din Ro asa ca STATUL ROMAN poate sa faca ce vrea cu ea . Cit despre refugiatul ala economic ca mine sa isi vada de nimicul lui . Eu nu mint niciodata . Romania este si va ramine mereu cea mai saraca tzara din U.E alaturi de bulgari iar STATUL ROMAN un stat slab asa cum a fost si pe timpul lui Carol al doilea . Statul roman a fost puternic numai pe timpul comunistilor

polistul68
polistul68  •  22 Iunie 2016, 16:12
Postat de Marcel Popa pe 22 Iunie 2016, 15:09

La noi in tara toata lumea bate din gura si nu face nimic si cand cineva se apuca sa faca , ceva sarim sa-i dam in cap.in 26 de ani am fost invatati sa uarm,distrugem,mintim ,furam.gica popesu a fost un mare fotbalist si un profesionist deavarsit ,altul ca el curand nu o sa mai vedem.fiecare gresim in viata cum a gresit el ,omul este supus acestui pacat si de aceea trebuie iertat.nu a omorat pe nimeni si a executat pedeasa fara comentarii.

Problema nu se pune la JUCATORUL Gica Popescu....ci la OMUL Gica popescu. Jucatorul, e cel mai titrat fotbalist roman, peste hagi. Si da, a fost un exemplu de profesionalism. In schimb omul Gica Popescu, a avut tot felul de initiative private ( scoala de fotbal, imobiliare) in care a dat chix. Apoi s-a asociat cu fratii Becali, facind pe imrpesarul Toata lumea stia cine sunt Giovanni si Victor....si totusi a mers pe mina lor, desii stia in ce se baga. Mai mult, cind a candidat la presedentia federatiei....cine era in echipa lui ? Mircea Sandu, groparul fotbalului romanesc. El trebuia sa fie presedinte onorific. Cam astea sunt actiunile OMULUI Gh Popescu, dupa ce s-a lasat de fotbal. Acuma te intreb daca era indreptatit sa candideze la sefia federatiei ( nu ca am fia vut altii mai buni...). P.S. Adu-ti aminte cum, imrpeuna cu hagi si petrescu, l-a dat jos pe Piti.....asta vis-a-vis de caracter...

Vezi toate comentariile (100)
Comentează