FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROPUNERE

Gică Popescu îi face echipa lui Edi Iordănescu: „El trebuie să fie titular, a fost senzațional!”

Gică Popescu, președintele Farului, consideră că Mihai Aioani (22 de ani) ar trebui să apere poarta naționalei la meciurile din martie.
Gică Popescu, președintele Farului, consideră că Mihai Aioani (22 de ani) ar trebui să apere poarta naționalei la meciurile din martie.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 21:15 / Actualizat luni, 21 martie 2022 21:15

Gică Popescu, președintele Farului, consideră că Mihai Aioani (22 de ani), goalkeeperul dobrogenilor, ar trebui să apere poarta naționalei la meciurile din martie.

  • Edi Iordănescu va debuta pe banca primei reprezentative pe 25 martie, de la ora 20:15, acasă, pe stadionul din Ghencea, împotriva naționalei Greciei. 
  • Urmează un test cu reprezentativa Israelului, marți, 29 martie, la Netanya.
Cel mai bun mijlocaș din Liga 1 a rămas acasă! Cazul care ridică o mare întrebare: ce fel de selecție face Iordănescu?
Selecție
Cel mai bun mijlocaș din Liga 1 a rămas acasă! Cazul care ridică o mare întrebare: ce fel de selecție face Iordănescu?

Gică Popescu, președinte Farul: „Aioani ar trebui să fie prima soluție pentru poarta naționalei!”

De ce n-ar putea să fie Aioani titular în poarta naționalei? La cum a apărat în acest campionat, ar trebui să fie prima soluție! A făcut un sezon senzațional până acum, dar decizia finală va fi a selecționerului. 

Jucătorii convocați la echipa națională sunt de valori apropiate. Marian Aioani este foarte încrezător înaintea acestor meciuri. El este un tip echilibrat, matur, care apără foarte bine în acest moment. Ar fi foarte bine ca România să câștige primele meciuri sub comanda noului selecționer. Victoriile aduc încredere, iar România are nevoie de victorii în acest moment”, a spus Gică Popescu, conform playsport.

Aioani se va bate pentru un loc de titular cu Horațiu Moldovan (24 de ani), portarul Rapidului care i-a luat locul lui Florin Iacob, pozitiv la COVID, și Florin Niță, rezervă la Sparta Praga. Aioani e la prima selecție sub „tricolor”.

Gică Popescu îi face echipa lui Edi Iordănescu: „El trebuie să fie titular, a fost senzațional!”
Mihai Aioani

Cifrele portarilor de națională în 2022

PARAMETRU / JUCĂTORAIOANINIȚĂMOLDOVAN
INDEX INSTAT223-214
NR. MECIURI11010
GOLURI PRIMITE10-11

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înaintea meciului România - Grecia, debutul lui Edi Iordănescu la națională:

Edi Iordănescu, marcat de întâlnirea cu un suporter: „Sunt cuvinte profunde, dar adevărate. Asta voi încerca să fac”

Vlad Chiricheș, impresii după prima interacțiune cu Iordănescu la „națională”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  21 Martie 2022, 23:44

Fostul puscarias nu era si el cu Sali in sus Sali in jos ca i cel mai bun de pe planeta, unde i Sali acum ?? voi chiar credeti ca lumea poate fi prostita asa de usor de niste infractori marunti ?

2944926335589436
Ovi Caravan  •  21 Martie 2022, 22:05

Gica Popescu la acelasi nivel cu Becali, mahalagioaica, si nevasta lui Baluta de prin Ungaria. Toti stiu cine trebuie sa joace, numai selectionerul nu. Popescu ar trebuii sa-si puna fermoar la gura, datorita lui si din razbunare Craioveanu nu a fost selectionat.

napoli01
napoli01  •  21 Martie 2022, 21:57

Asa cum ii facea echipa si lui tata pui, gen "Gica Craioveanu nu trebuie convocat".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează