FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Gică Popescu, după dezvăluirile GSP despre vizita lui la Federație: „N-am crezut că cineva sănătos la cap poate face așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 20:38

Gică Popescu, președintele Viitorului, a confirmat informațiile apărute astăzi în Gazeta Sporturilor, conform cărora Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, a i-a spionat pe camerele video pe angajații Federației și i-a certat pentru că au discutat cu „Baciul”. 

  • Context: Gazeta Sporturilor a scris astăzi că o vizită a lui Gică Popescu la Casa Fotbalului l-a făcut pe Gabi Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, să ia la verificat imaginile filmate de camerele de supraveghere. Tehnicienii angajați în Federație au fost certați pe urmă fiindcă fuseseră surprinși discutând cu fostul mare internațional.

„Am fost la Federație, m-am întâlnit cu mulți dintre antrenorii de la juniori, cu cei de la tineret, am stat de vorbă cu ei. Mai departe nu știu ce să zic. Îmi vine să cred, cum să nu. Și mie mi-au ajuns la urechi lucrurile astea de la cineva din interiorul Federației. Nu am crezut totuși că cineva sănătos la cap poate face așa ceva”, a confirmat Gică Popescu în dialog cu Radu Naum la TV Digi Sport. 

Gică Popescu: „Nu am complotat nimic”

„Am stat de vorbă și cu Mirel Rădoi, era și el acolo. Am vorbit ca doi foști colegi. Am discutat jumătate de oră, apoi am plecat. Nu am pus nimic la cale, nu am complotat. Domnii care au cerut casetele văd lucrurile diferit tocmai pentru că nu sunt oameni de fotbal. Dacă a făcut de capul lui înseamnă că are probleme la cap. Dacă nu, înseamnă că e ceva la nivelul organizației”, a declarat „Baciul”.

Vezi și: 

EXCLUSIV Episod năucitor la FRF: și-au urmărit angajații pe camere! Investigație internă de teama lui Gică Popescu: „De ce v-ați gudurat lângă el?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează