FOTBAL  »  NATIONALA  »  PIŢI LA RAPORT

Gică Popescu nu înţelege pesimismul lui Piţi: "Selecţionerul trebuie să fie primul care să creadă în calificare"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 17 decembrie 2013 16:44

Gică Popescu, candidat la postul de preşedinte al FRF, a vorbit despre raportul lui Victor Piţurcă, prezentat în Comitetul Executiv, în care selecţionerul scrie că naţionala ar mai avea nevoie de 10 jucători pentru a se califica la Euro 2016.

"Antrenorul naţionalei e primul om care trebuie să creadă în calificare. El trebuie să fie optimist pentru a atrage de partea sa mass-media şi jucătorii. Nu-mi place pesimismul acesta.

Chiar dacă nu crezi, nu trebuie s-o spui. Piţurcă are o măsură a realităţii mult mai bună decît noi, pentru că a lucrat cu produsul. Eu cred însă că avem şanse mari de calificare chiar în actuala formulă", a spus Gică Popescu la Fotbal Club, la DigiSport 1.

Citeşte şi: Raportul lui Piţurcă: "Ne trebuie 10 jucători ca să ne calificăm la Euro 2016!". Întrebarea Gazetei: "Şi un selecţioner nu ne trebuie?"

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (28)
paul.o.53
paul.o.53  •  18 Decembrie 2013, 00:33

Piturca a dus ani buni o viata dubla:familie+amanta. Nici nu a avut obrazul sa recunoasca copilul.In 2000, in Germania Christoph Daum tocmai fusese numit selectioner si- dupa ce s-a aflat ca a consumat droguri - a fost imediat demis pentru ca nu reprezenta un model pentru tanara generatie. La noi, Piturca continua !

borat101
borat101  •  17 Decembrie 2013, 21:59
Postat de ss1916 pe 17 Decembrie 2013, 19:40

Gica Popescu vorbeste ... el care si-a falimentat toate afacerile, cu siguranta este cel mai potrivit pentru a prelua sefia FRF. E un bun manager fara indoiala! Piturca daca il aduce la lot pe Soava se imprieteneste sigur cu "Cascheta" si apoi au loc cu siguranta Cocis, Stancu si Florescu, pardon, asta ultimul e febletea lui Razvan Lucescu ...

Asa este, un circ t+ig.anesc la FRF, cu ceva gust de olteni...dar si aia unsi in a co..=cal.a.ri! Iar inainte de a vorbi despre "feblete" ale unor antrenori, uitate la BATJOCURA altor asa zisi "antrenori" ca Piturca via fam becali si prodanca. Un Lucescu barem a bagat la Nationala jucatori la meciuri cheie, nu la meciuri contra unei Andora. Si sa nu mentionam cum un Lucescu a respectat cat de cat protocolul mafiot, de al lasa pe un Radoi la Nationala, dar tot degeaba ca tot SABOTAT a fost (Lucescu Jr.). La ora actuala poate sa vina si Maurinho cu Del Bosque la Nationala Romaniei, ca o sa fie lucrati de ti.g.animea din g+..h.en.a cu fam becali in frunte. ..

cata2630
cata2630  •  17 Decembrie 2013, 21:43

piturca e doar unul din multii nesimtiti care reprezinta tara asta.... din pacate... pentru genul asta de semianalfabeti cuvandul demisie nu exista.... a se citi onoare.... coloana vertebrala... etc....

Vezi toate comentariile (28)
Comentează