FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

Gică Popescu sună mobilizarea înainte de „baraj”: „N-am decăzut atât de mult încât să nu ne putem lua de gât cu Islanda” + marele său argument

Gică Popescu mizează pe Mirel Rădoi
Gică Popescu mizează pe Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 21:43 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 21:56

ISLANDA - ROMÂNIA. Gică Popescu (52 de ani), fostul mare jucător al „Generației de Aur”, e optimist înaintea „barajului” din Islanda și crede că Mirel Rădoi e selecționerul care poate readuce performanța la echipa națională. 

Principalul argument al „Baciului” e prezența lui Mirel Rădoi pe banca primei reprezentative. Gică Popescu a vorbit în termeni laudativi despre noul selecționer al „tricolorilor”: „A demonstrat la naționala U21 că e un antrenor care poate face performanțe”, crede fostul mare fundaș.  

„Echipa noastră națională nu a decăzut atât de mult încât să nu se poată lua de gât cu Islanda. Așa cum arată acum, cu Mirel Rădoi, așa cum a arătat la ultimele meciuri, cred că naționala are capacitatea să învingă în Islanda. 

Mirel Rădoi cunoaște ce înseamnă echipa națională, ceea ce e foarte, foarte important. Sper să fie inspirat în alegerea celor 14 jucători care vor juca, în așa fel încât să găsească formula care să câștige meciul. Doar printr-un meci bun putem să câștigăm.

Rădoi a demonstrat la naționala U21 că e un antrenor care știe să facă performanță! Cred că ne poate da speranțe că poate face performanță și la echipa mare. El se află în fața unui examen foarte important, care poate să producă acel declic pe care îl așteptăm”, a declarat Gică Popescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Când vii să joci pentru națională, nu e vorba de bani, e vorba doar de performanță. Vorbesc de acest entuziasm de a veni la echipa națională - Gică Popescu, președinte Viitorul

VIDEO Blestemul gazonului » 4 episoade în care ”tricolorii” au avut un adversar în plus: terenul!

Citește și alte știri despre naționala României: 

VIDEO Mirel Rădoi, misterios înainte de Islanda-România: „Dacă spun asta, v-am dat detalii pentru ce va fi”

UPDATE Tensiune înaintea antrenamentului oficial din cauza testelor COVID-19 » Nicolae Stanciu acuză o conspiraţie: „Ne-au spus că durează 4 ore, dar au trecut 24” + reacţia selecţionerului

ISLANDA - ROMÂNIA. Avertisment de ultim moment pentru Mirel Rădoi: „Nu poți să faci experimente, e riscant!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
elgabri
elgabri  •  07 Octombrie 2020, 23:15

Cred ca a trimis un mesaj catre puscariasi ca sa stina cu totii Romania !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează