FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Gică Popescu vorbește despre fotografia în care apare alături de Răzvan Burleanu: „Nu știți ce e în sufletul meu! Nu faceți aprecieri după un rahat de poză”

Gică Popescu,  Constantin Bogdan Matei și Răzvan Burleanu // FOTO: Facebook
Gică Popescu, Constantin Bogdan Matei și Răzvan Burleanu // FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2019 11:10

Gică Popescu, consilierul primului ministru al României, a vorbit despre cum este să lucreze cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, care i-a fost adversar la alegerile din 2014.

Gică Popescu, 51 de ani, și Răzvan Burleanu, 34 de ani, au fost la Sofia, unde România, Grecia, Serbia și Bulgaria au semnat un memorandum pentru găzduirea Campionatului European din 2028 și a Campionatului Mondial 2030.

Într-un interviu acordat ziarului Libertatea, Gică Popescu a vorbit despre relația sa cu Răzvan Burleanu și despre fotografia făcută cu el la vizita în Sofia.

„Am reprezentat două instituții, atâta tot. N-a fost prima oară când ne întâlnim, ne-am intersectat și la comitetul interministerial. Nu ne strângem în brațe, nu ne pupăm, dacă asta vrei să știi. Totul ține doar de implicarea în niște proiecte comune. Nu există un dialog apropiat, ți-am spus.

Credeți ce vreți, dar n-ați fost în pielea mea! Nu știți ce e în sufletul meu! Nu răscoliți un episod dureros pentru mine și vă cer să nu faceți aprecieri după un rahat de poză. Nu vă doresc să trăiți ce am trăit eu!”, a declarat Gică Popescu pentru Libertatea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1923800071076066
Danut Baros  •  03 Martie 2019, 13:31

Gica Popescu e un simbol al sportului romanesc, fost căpitan la Barcelona. Oare Gică Popescu a furat această țară sau măgarii de politicieni și sistemul acolit(organe de anchetă și judecători), care au scos basma curată toți bișnițarii care ne-au vândut fabricile și uzinele, și au lasat mai bine de 4 milioane de romani fără serviciu. Oare Gică Popescu a spus romanilor să plece peste hotare, că sunt liberi și să nu mai ceară conducerii țării locuri de muncă viabile. Vi se pare normal ca in țara noastră un kilometru de autostradă să se facă cu peste 6 milioane de euro când prețul lui real nu ar trebui să depășească de 1,8 milioane de euro? Auzeam la TV pe Radu Tudor spunând că petrochimia românească a fost neprofitabilă!!! Oare nu e rușine tuturor papagalilor de jurnaliști să scoată asemenea tâmpenii Romania fiind lider în petrochimie și produse derivate din petrol. Conducerea Romaniei de după 1989 a distrus tot ce a însemnat industrie. Nici apa grea nu era bună, nici fibrele sintetice, acum nici carnea de porc și nici laptele din Romania nu mai sunt bune, sunt infestate. Merele și roșiile romanești produse tradițional au un parcurs foarte greoi spre vânzare. Impotriva celor care au devalizat combinatele metalurgice din Romania niciun dosar penal, la fel nici împotriva celor de la *** GICĂ POPESCU A FOST CONDAMNAT *** pentru că le stătea în cale spre contractele din footbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dtdr
dtdr  •  02 Martie 2019, 18:48

aIn comentariul anterior in loc de..... a se citi cei care bu stiu scrie si citi !

dtdr
dtdr  •  02 Martie 2019, 18:44

Nu stiu cum se face si de ce comentariile noastre sunt cenzurate. Pe cine aparati ? Pe indivizii fara bun simt care de 30 de ani au vandut Romania la fier vechi, ei au facut averi imense si acum se lupta cu toata lumea sa scape de pedepse, scotand legi prin ordonante de urgenta peste noapte, iar voi cand sunt catalogati cum merita cenzurati ? Voi ar trebui sa fiti un jurnal de sport, dar din pacat sunteti departe. De patriotism nu poate fi vorba, din moment ce voi aparati hotii si *** care din pacate conduc o tara minunata ! Rusine ! p.s. Sunt sigur ca o sa-mi stergeti comentariul, dar va asigur ca am sa-l pun pe toate retelele de socializare. Va multumesc !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează