FOTBAL  »  NATIONALA  »  A ÎNCEPUT SCANDALUL

Gigi Becali îl face praf pe Edi Iordănescu: „Dacă n-ai inteligență, stai acasă! L-a batjocorit pe unul de-ai mei!”

Gigi Becali (63 de ani) a lansat un atac dur la adresa selecționerului Edi Iordănescu (43 de ani). Finanțatorul celor de la FCSB crede că Octavian Popescu (19 ani) ar fi trebuit să fie titular în meciurile amicale cu Grecia (0-1) și Israel (2-2).
Gigi Becali (63 de ani) a lansat un atac dur la adresa selecționerului Edi Iordănescu (43 de ani). Finanțatorul celor de la FCSB crede că Octavian Popescu (19 ani) ar fi trebuit să fie titular în meciurile amicale cu Grecia (0-1) și Israel (2-2).

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 12:33 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 13:15

Gigi Becali (63 de ani) a lansat un atac dur la adresa selecționerului Edi Iordănescu (43 de ani). Finanțatorul celor de la FCSB e supărat că Octavian Popescu (19 ani) n-a fost titular în niciunul dintre meciurile amicale cu Grecia (0-1) și Israel (2-2). 

Octavian Popescu a evoluat în total puțin peste 40 de minute în meciurile amicale cu Grecia și Israel. Marți seară, Edi Iordănescu l-a introdus în minutul 80 al partidei de la Netanya, cu câteva secvențe înaintea golului egalizator marcat de Dabbur.

Continuă depunctările în Liga 1! » „Câinii” pot sta liniștiți: cum arată noul clasament la retrogradare
PLAY-OUT
Continuă depunctările în Liga 1! » „Câinii” pot sta liniștiți: cum arată noul clasament la retrogradare

Gigi Becali își apără „perla” și lansează un atac serios la adresa fostului colaborator. Iordănescu Jr. a plecat cu scandal de la FCSB, în noiembrie 2021.

Gigi Becali: „Trebuia să începi cu Tavi Popescu!”

„Nu sunt bucuros când e batjocorit un jucător de-ai mei, pe care vreau să iau bani! Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu! Câştigă meciuri singur el. 

Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu. Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu: „Să stea acasă!”

„Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal. Când ai răutăţi… Dumnezeu… Nu mai am chef de nimic. Dacă Tavi Popescu este băgat în repriza a doua, nu mai am chef să mai vorbesc despre fotbal.

Să stea Edi Iordănescu acasă, dacă Tavi Popescu e rezervă. Dacă Tavi e rezervă, numai aşa o să păţească. O să mănânce bătaie de la toţi şi egaluri. Când pe Messi îl ţii pe bancă şi îl bagi 10 minute, asta te costă. Că te vede Dumnezeu că faci nedreptate”, a concluzionat finanțatorul celor de la FCSB. 

N-a intrat Tavi, dar a intrat Olaru

Darius Olaru a fost adus de urgență la lot, după problemele medicale care au îndepărtat 6 oameni importanți. Deși Octavian Popescu era numele aflat pe buzele tuturor, selecționerul a surprins și a mizat din primul minut pe Olaru. Prestația mijlocașului a fost bună, notat cu 7 în Gazeta Sporturilor.

Înaintea convocării, în zilele dezbaterii asupra posibilității chemării lui Olaru, Gigi Becali aproba decizia lui Edi Iordănescu, de a-l ignora pe milocaș.

Olaru e mai bun decât Tavi Popescu și Tănase acum. Dar e de înțeles și Edi. Olaru a avut Covid, accidentare. Nu a fost chiar așa în formă. El acum, în ultimul meci, a jucat bine. Înainte, 5-6-7 meciuri, nu era de luat. Îl va lua în viitor, o să vedeți
- Gigi Becali

România - Grecia 0-1 » Debut încurajator pentru Tavi Popescu

Conform raportului de performanță InStat, Tavi Popescu a fost contra Greciei, în meciul de debut, al 4-lea cel mai bun „tricolor” de pe teren și rezerva noastră cu cel mai mare impact asupra partidei!

Popescu (234) a fost depășit la indexul InStat doar de Adrian Rus (275), titular, în teren 88 de minute, și de integraliștii Alexandru Cicâldău (244) și Florin Niță (239).

Tavi i-a devansat astfel pe potențialii lui concurenți pe post. Alex Maxim (222) și Mitriță (208), alegerile lui Iordănescu Jr. în extreme, sunt departe de indexul debutantului în naționala României.

Marți seară, contra Israelului, Popescu nu a avut timp să se afirme.

VIDEO Dumitru Dragomir cere „curățenie” la națională: „Nu vreau să le fac rău, dar să își ia viteză!”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

„Edi, să vii cu placa asta la club, nu la națională!” » Panduru desființează discursul lui Iordănescu și trage un semnal de alarmă

Torje a decis să părăsească România: „Îmi iau familia și ne mutăm în Spania. Statul îți dă 50 de milioane, când coșciugul costă 40!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (91)
sbon
sbon  •  31 Martie 2022, 12:52

Lasa ca ti-a jucat praful ala de Olaru

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  30 Martie 2022, 22:52

na, ca pe asta nu o cenzureaza, se pare ca le place!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  30 Martie 2022, 22:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (91)
Comentează