FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

Becali l-a atacat pe Edi, apoi l-a sunat pe Anghel Iordănescu: „Așa mi-a spus”

Gigi Becali (63 de ani) a lansat un atac dur la adresa selecționerului Edi Iordănescu (43 de ani). Finanțatorul celor de la FCSB crede că Octavian Popescu (19 ani) ar fi trebuit să fie titular în meciurile amicale cu Grecia (0-1) și Israel (2-2).
Gigi Becali (63 de ani) a lansat un atac dur la adresa selecționerului Edi Iordănescu (43 de ani). Finanțatorul celor de la FCSB crede că Octavian Popescu (19 ani) ar fi trebuit să fie titular în meciurile amicale cu Grecia (0-1) și Israel (2-2).

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 19:00 / Actualizat joi, 31 martie 2022 19:19

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa selecționerului Edi Iordănescu. Finanțatorul FCSB e supărat că Octavian Popescu (19 ani) n-a fost titular în niciunul dintre meciurile amicale cu Grecia (0-1) și Israel (2-2). Anghel Iordănescu spune că Becali i-a prezentat scuzele ulterior. 

Deși și-a menținut opinia cu privire la Tavi Popescu, Becali i-a spus lui Anghel Iordănescu că regretă cuvintele folosite la adresa fiului său.

Ce comparație! MM Stoica îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu: „Vezi, mă? Șmecherii intră în minutul 80!”
FCSB
Ce comparație! MM Stoica îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu: „Vezi, mă? Șmecherii intră în minutul 80!”

Anghel Iordănescu: „Gigi Becali mi-a zis că a făcut acele declarații la nervi”

„Gigi Becali m-a sunat și mi-a spus ce a declarat. Mi-a spus că a declarat la nervi, dar că își cere iertare mie pentru acele declarații. Apoi, în câteva cuvinte, mi-a explicat că trebuie să joace titular Tavi Popescu dacă echipa națională vrea să aibă rezultate. Este punctul lui de vedere”, a declarat Iordănescu în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Tot legat de contestatarii lui Edi Iordănescu, „Generalul” a mai precizat: „Nu aș vorbi numai despre patronii de club. Au dreptul să-și spună opinia. Dar hai să fim sinceri. La echipa națională au fost antrenori cărora le-am dat răgaz doi ani de zile, mă refer la Mirel Rădoi, la Contra. Antrenori în care presa și noi toți am crezut, inclusiv eu. Erau antrenori tineri, în care speram să ne aducă o calificare. Edi e afectat, dar crede în continuare că poate rezolva problemele echipei naționale, care, sincer să fim, nu sunt ușoare”.

Gigi Becali: „Trebuia să începi cu Tavi Popescu!”

Octavian Popescu a evoluat în total puțin peste 40 de minute în meciurile amicale cu Grecia și Israel. Marți seară, Edi Iordănescu l-a introdus în minutul 80 al partidei de la Netanya, cu câteva secvențe înaintea golului egalizator marcat de Dabbur.

Gigi Becali își apără „perla” și a lansat un atac serios la adresa fostului colaborator. Iordănescu Jr. a plecat cu scandal de la FCSB, în noiembrie 2021.

„Nu sunt bucuros când e batjocorit un jucător de-ai mei, pe care vreau să iau bani! Tavi Popescu este jucător cum era Messi la Barcelona. N-ai voie… Vrei să câştigi meciuri? Bagă-l pe Tavi Popescu! Câştigă meciuri singur el. 

Dacă nu ai inteligenţa asta, stai acasă mereu. Sunt jucători valoroşi, jucători buni şi genii. Tavi este geniul care câştigă meciuri singur. Cum a intrat el n-ai văzut că se distrează cu mingea? Trebuie să începi cu el, nu că e posibil ca în meciurile următoare să începi cu el”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik

Dezbatere GSP » Putem spera la rezultate mai bune cu această echipă națională?

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu: „Să stea acasă!”

„Trebuie să fii antrenor şi să ştii fotbal. Când ai răutăţi… Dumnezeu… Nu mai am chef de nimic. Dacă Tavi Popescu este băgat în repriza a doua, nu mai am chef să mai vorbesc despre fotbal.

Să stea Edi Iordănescu acasă, dacă Tavi Popescu e rezervă. Dacă Tavi e rezervă, numai aşa o să păţească. O să mănânce bătaie de la toţi şi egaluri. Când pe Messi îl ţii pe bancă şi îl bagi 10 minute, asta te costă. Că te vede Dumnezeu că faci nedreptate”, a concluzionat finanțatorul celor de la FCSB. 

VIDEO / Dumitru Dragomir cere „curățenie” la națională: „Nu vreau să le fac rău, dar să își ia viteză!”

Citește și alte știri despre echipa națională: 

„Edi, să vii cu placa asta la club, nu la națională!” » Panduru desființează discursul lui Iordănescu și trage un semnal de alarmă

Torje a decis să părăsească România: „Îmi iau familia și ne mutăm în Spania. Statul îți dă 50 de milioane, când coșciugul costă 40!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
adrianna..
adrianna..  •  01 Aprilie 2022, 06:17
Postat de adriann_ pe 31 Martie 2022, 19:43

Am o propunere simpla: fcsb joaca in play-off la liga elitelor U19, in prezent inoata la locul 3 cu 11 puncte sub Farul si 4 sub Dinamo. Pe 10 Aprilie au meci cu Farul in deplasare. Nedumeritul nebacalaureat Tavi Popescu e nascut pe 27 decembrie 2002, nu este eligibil pentru meciul asta din cauza a CINCI ZILE (daca era nascut pe 1 ianuarie 2003 avea drept de joc). HAI MA SA-I DEA BURLEANU O DEROGARE SI SA VEDEM DACA VEDETA DE 50 DE MILIOANE A LUI BECALI POATE REZOLVA UN AMARAT DE MECI U19. Acum pe bune, nu ar fi nici o dubiosenie morala, vorbim de 5 amarate de zile pentru care baiatul nu este eligibil. Sa-i dea derogare, SA JOACE 90 DE MIMUTE SI SA SE TELEVIZEZE MECIUL, sa vada toata tara daca perla lui becali rezolva sau nu un meci U19. ATAT!

Și dacă îl rezolva?

124022513372488
Doru Alin  •  31 Martie 2022, 22:16

Presiune mare, mare de tot. Probabil si Nelutu Varga l-a sunat pe Edy Iordanescu de ce nu l-a folosit pe tanarul Petrila. Sa mai spun de patronul lui Sorescu?

freddy
freddy  •  31 Martie 2022, 21:22

Ești blestemul Stelei! Tot răul de astăzi e din vina ta cioban ****!!! Pleacă! Vinde! ****!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează