FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 1-1

Gigi Becali, lupul moralist » Nu poate accepta derapajul lui Contra: „M-a lăsat fără cuvinte, e inadmisibil! Cum să înjuri în halul ăla?”

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 12:48

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a oferit prima reacție după gesturile reprobabile avute de selecționerul Cosmin Contra în meciul România - Norvegia 1-1. Atunci, „Guriță” l-a înjurat într-o manieră oribilă pe George Pușcaș, imediat după ce atacantul a ratat un penalty la scorul de 0-0

„Eu nu am nimic cu Contra, dar m-a lăsat fără cuvinte ce a făcut. Nu ai cum să înjuri așa. Nici nu știu ce să mai comentez. Este inadmisibil, e inadmisibil. Nu ai voie să faci așa ceva. Cum să faci așa ceva? Cum să înjuri în halul ăla? Nu ai cum. Așa ceva este inacceptabil, inadmisibil. Nu se poate așa ceva 

Eu nu mai vreau să critic, nu mai vreau să critic lumea. Nici pe el, că se supără. Am vorbit cu el data trecută după ce m-am luat de el. «Bă, nea Gigi, că de ce...» și nu mai vreau să zic, dar așa ceva nu se poate. Nu ai voie să faci așa ceva. Este inadmisibil”, a declarat Gigi Becali, potrivit TV Digi Sport. 

Becali este un personaj recunoscut pentru derapajele sale de-a lungul timpului. Iată un scurt remember:

Becali a făcut de-a lungul timpului mai multe declarații care au ofensat categorii întregi de oameni.
 

  • XENOFOBIE: "Aici e România şi se joacă fotbal românesc. CFR este o echipă ungurească din Ardeal";
  • RASISM: "Noi nu mai trebuie să transferăm la Steaua jucători negri şi ţigani. Negrul nu se pretează la Steaua şi nu joacă bine de la climă. Melodia aia a naibii, dacă nu-ţi vine să o cânţi... Aia cu «am avut şi vom avea mereu». Îţi vine să o cânţi, e aşa frumoasă. Eu o cânt. E melodia frumoasă, o cânt singur, îmi pun lacăt la buze să nu o mai cânt, pentru că mă obişnuisc aşa. Melodic îmi place";
  • INTOLERANŢĂ RELIGIOASĂ: "Eu nu iau niciodată pocăiţi. Consider că am ghinion cu ei. Pocăiţii sînt dintr-o sectă satanică. Încerc să le salvez sufletul"
  • INTOLERANȚĂ SEXUALĂ: "Homosexualii sînt protejaţi de satana. Eu m-am lecuit de Satana şi nu primesc lîngă mine homosexuali. Un homosexual nu poate juca într-o echipă de fotbal. Jucătorii fac baie dezbrăcaţi şi nu le mai arde să dea gol";"

    Biblia spune foarte clar că femeia nu poate conduce! Ea trebuie să stea liniștită. Poate fi subordonată, dar să-l învețe pe bărbat, niciodată! Nu sînt eu misogin, așa zice Biblia. Eu sînt mai bătrîn, voi o să prindeți mai mult din vremurile alea în care se va alege praful, cu planeta condusă de femei!" 

    "Tu ești femeie, deci mai puțin cu inteligența. Ai vreo femeie care să fie campioană la șah?! Niciodată o femeie nu poate să bată un bărbat la șah!"
     
  • LIMBAJ VULGAR & LIMBAJ CU INTOLERANȚĂ PRIVIND PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI: "Ce naiba mă puneţi să vorbesc cu doamna Tatoiu? Doamna Tatoiu e dusă. Rîde ca proasta. Mă puneţi să vorbesc cu tîmpita asta. Să se ducă naibii la Bălăceanca. Păi eu vorbesc cu toate idioatele? Vorbim la subiect şi ea rîde ca proasta în p...";

„F** morții mă-tii să îți f**, Pușcaș!” 

George Pușcaș a executat slab, pe jos, un penalty obținut de Nicușor Bancu în minutul 52 al disputei cu Norvegia, 1-1. Selecționerul Contra nu a putut urmări execuția și a sărbătorit inițial, crezând că atacantul a reușit să marcheze. Când s-a dezmeticit, Contra a avut o reacție reprobabilă, înjurându-l pe atacantul naționalei: „F** morții mă-tii să îți f**, Pușcaș!” 

Reacția lui Pușcaș după meci: 

Vezi și: 

Cosmin Contra l-a tras pe George Pușcaș în separeul vestiarului pentru o „discuție bărbătească”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
966970740030709
Stanila Ion  •  18 Octombrie 2019, 10:54

Va inchipuiti ca a "evoluat" de la "cultura" de bisnitar si negustor de oi, ca cioban oricum n-a fost vreodata? Va inselati....

bulletproof
bulletproof  •  18 Octombrie 2019, 07:33

Înjurături de genu' se aud zilnic, pe stradă, prin mijloacele RATB, prin fața blocurilor, sau "după", așa că nu constituie ceva ieșit din comun ! Pe alte melraguri, pe unde mergi, toți sunt cu f**king, sau mother f** mer, pe limbă, zilnic ! Așa că , mai ușor cu ... "moralitatea", pe scări !

2449322855345796
Ioan Petrisor  •  17 Octombrie 2019, 22:06

Ce poti sa te astepti de la un merlan de cioban,fara educatie,moral si demnitate,pentru mine este unul dintre cei mai idioti ciobani ai romaniei,banii il mentin iar noi in loc sa-l marginizam,il scoatem in fata pe ***.pacat de mama care la facut.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează