FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

GSP Live // Încă un nume pentru naționala U21 » Florin Motroc îl provoacă pe Burleanu: „Vorbesc rezultatele pentru mine”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 noiembrie 2019 09:42

Postul de selecționer al naționalei U21 a rămas vacant după instalarea lui Mirel Rădoi la echipa națională. Mirajul preluării selecționatei de tineret e unul mare, iar lista înlocuitorilor se extinde pe zi ce trece. 

Gazeta a anunțat marți că Adrian Mutu, Marius Măldărășanu și Costel Enache sunt primii aflați pe lista Federației, propunerea Comisiei Tehnice urmând să fie făcută în săptămânile ce urmează.  

În această dimineață, la emisiunea GSP Live, fostul rapidist Florin Motroc (52 de ani) s-a declarat încântat de ipoteza de a ajunge la reprezentativa U21. 

„Cum să nu mă tenteze? Probabil n-am experiența numelor de pe lista aceea, dar pentru mine vorbesc rezultatele, experiența de 30 de ani și ceea ce am învățat în facultate

„Am mai avut discuții în trecut să iau naționala U18. Am avut o discuție scurtă cu Burleanu, dar nu s-a ajuns la nimic”, a spus Florin Motroc, la GSP Live. 

Motroc, 52 de ani, a antrenat în anii trecuți în Asia, acum e liber de contract. A condus formații din: Arabia Saudită, Oman, Iordania, Kuweit, Bahrein. Acesta a câștigat titlul cu echipele pe care le-a condus în Iordania, Bahrein și Kuweit.

Vezi și: 

SELECȚIONER ROMÂNIA // EXCLUSIV Omul care îl cunoaște cel mai bine pe Mirel Rădoi: „E din clasa lui Guardiola!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
hexagon
hexagon  •  27 Noiembrie 2019, 20:24
Postat de 7manuel pe 27 Noiembrie 2019, 15:12

L-am vazut pe Mutu atat ca antrenor, dar si conducator (la mimamo). Atat ca antrenor, la Voluntari si in Arabia, dar si conducator la mimamo acesta nu a aratat nimic. Un zero barat, cel putin pana acum. Nu spun ca Radoi ar fi un mare antrenor, dar comparativ cu Mutu chiar este. Cel putin pana acum.

cine e mutu ?

7manuel
7manuel  •  27 Noiembrie 2019, 15:12
Postat de cornelconasu pe 27 Noiembrie 2019, 10:43

Mutu e peste Rădoi cu 500 % la toate capitolele ! De fapt nici nu se compară ce au jucat și pe unde , însă Mutu are un defect : spune lucrurilor pe nume , nu pleacă... capul și asta nu e pe placul marilor specialiști din FRF !!! Dacă vrem performanță.....dar se pare că vrem doar liniște, mediocritate și promiscuitate pe axa Hagi-Becali-Stoichiță-Burleanu !

L-am vazut pe Mutu atat ca antrenor, dar si conducator (la mimamo). Atat ca antrenor, la Voluntari si in Arabia, dar si conducator la mimamo acesta nu a aratat nimic. Un zero barat, cel putin pana acum. Nu spun ca Radoi ar fi un mare antrenor, dar comparativ cu Mutu chiar este. Cel putin pana acum.

10155031573198976
Motroc Florin  •  27 Noiembrie 2019, 14:11

Va salut cu respect . Nu ma propun nicăieri. Am fost întrebat si am raspuns!ATAT ! Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni si din respect pt cititorii Gazetei , am postat acest comentariu .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează