NATIONALA  ·  FRF

GSP LIVE // VIDEO Adrian Porumboiu, reacție violentă după anunțul lui Răzvan Burleanu: „Păi, politicul te-a pus pe tine, nesimțitule! Nu ți-e rușine?”

Joi, 18 Aprilie

Adrian Porumboiu, fost finanțator la FC Vaslui, a reacționat dur la GSP LIVE după anunțul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, despre posibila excludere a României din competițiile europene.

Vezi în video reacția lui Adrian Porumboiu

 

„De acum, toate lucrurile devin sinistre. Am văzut ce a spus domnul președinte, cu ghilimele la președinte și domn. Spunea că România va fi scoasă din competițiile europene de către FIFA și UEFA dacă se implică politicul. Păi, băi nene, nu ți-e rușine? Nu te-au pus serviciile și politicul? Ce dracu'? E incredibil! Prostește lumea!

Eu am crezut că poate fie om și să evolueze. E un om rău. Am rămas stupefiat! Cât de negru să fii în cerul gurii? Și când l-am auzit și ieri când a spus de implicarea politicului... Păi, politicul te-a pus pe tine, nesimțitule! Dâncu de la Cluj (n.r. Vasile Dâncu)”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE.

Context:

Într-o conferință de presă organizată după AG, Răzvan Burleanu a explicat că România ar risca să piardă Euro 2020, iar naționala și echipele de club ar risca excluderi din competițiile europene din cauza unor ingerințe politice. El a făcut referire la o încercare de modificare a Legii Sportului, pregătită de șeful MTS, Bogdan Matei. (Detalii AICI)

Citește și:

Răzvan Burleanu se distrează cu „rățuștele” » Chiolhanurile și darurile fac parte în continuare din arsenalul despotismului federalDăncilă gafează din nou, la depunerea candidaturii pentru prezidenţiale

Libertatea

Comentarii (6)

kordell  •  18 Aprilie 2019, 18:34

Cine e personajul asta ?

Marius Dumitrescu  •  18 Aprilie 2019, 18:10

cine zice ala este ca.....! nu ca as tine cu Burleanu dar Porumboiu ar trebui sa se uite in oglinda cand spune astea!!! el nu e bagat politic deloc, oare???

Dumitru Ciobanu  •  18 Aprilie 2019, 17:55

Porumboiu e prost și mai nesimțit ca Burleanu cu ghimelele de rigoare,din ce a făcut avere nu din fotbal din baremul de arbitru? e prost că a bagat bani neminciti în fotbal și nu a cistigat campionatul era pe vremea cooperativei din care și el a luat țeapă,cam depășește legile bunului simț jignind persoane fără avea el treabă.A prostit omeni dela sate și lea lut pămîntul din care acum o ei razna nu mai poate de bine.

Vezi toate comentariile (6)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 2, Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

CFR Cluj - Lazio

Digi 1, Look Plus, Telekom 1
20:00 Fotbal, Europa League

Eintracht Frankfurt - Arsenal

Digi 2, Look Sport, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

Qarabag - Sevilla

Digi 3
20:00 Fotbal, Europa League

Rennes - Celtic

Digi 4, Look Sport 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, Europa League

PSV Eindhoven – Sporting Lisabona

Look Sport 3
22:00 Fotbal, Europa League

Manchester United - Astana

Digi 2, Look Sport 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, Europa League

Roma - Istanbul BB

Digi 3, Look Sport, Telekom 3
22:00 Fotbal, Europa League

Ludogoreț - ȚSKA Moscova

Digi 4, Look Sport 3, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1