NATIONALA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ce a pățit Gabi Popescu la un „5 contra 2” cu Hagi și Gică Popescu: „În 10 minute s-a terminat antrenamentul” :D

Marti, 08 Octombrie 2019, 15:30

Fostul internațional Gabi Popescu, 45 de ani, a povestit, azi, la GSP LIVE cât de greu i-a fost la unul dintre antrenamentele de la „naționala” României din anii '90, când a fost trimis la un „5 contra 2” cu Gică Hagi și Gică Popescu.

„Când eram la națională în 1997 erau trei «careuri» de 5 contra 2. Era «careul» așilor cu Gică Hagi, Gică Popescu, Marius Lăcătuș, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu. Cei mai buni!

Al doilea îi avea pe Adi Ilie, pe mine și pe alții, iar al treilea era cu portarii. La un moment dat a lipsit unul din prima grupă și nimeni nu voia să meargă acolo pentru a se da drumul la antrenament.   

Nea Puiu a zis să mă duc eu. Toată lumea râdea. M-am dus, iar în 10 minute s-a terminat antrenamentul pentru mine. Nu am ieșit din mijloc, nu am văzut mingea! Eu eram un jucător bun, dar ăsta era nivelul”, a declarat Gabi Popescu la GSP LIVE. 

14 selecțiiare Gabi Popescu pentru naționala României, reușind un golClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (2)

vishnu  •  09 Octombrie 2019, 04:05
Postat de maistor_kokir pe 08 Octombrie 2019, 16:05

Si pt mine e mare mirare cum a ajuns Gabi Popescu titular de drept la nationala Romaniei chiar in timpul acelui mondial din '98. S-a remarcat cu acel penalty comis cu Croatia.

N-as zice ca ar fi comis vreun penalty. Daca era VAR nu s-ar fi dat nicio data o asemenea furaciune.

maistor_kokir  •  08 Octombrie 2019, 16:05

Si pt mine e mare mirare cum a ajuns Gabi Popescu titular de drept la nationala Romaniei chiar in timpul acelui mondial din '98. S-a remarcat cu acel penalty comis cu Croatia.

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1

Libertatea
Ce se întâmplă dacă te uiți zilnic la filme pentru adulți. Dezvăluirile făcute de un fost producător
Adevărul

Încă un pas spre un desant masiv al NATO în România. MApN reinventeză Baza

Click

Silviu și Mihaela Prigoană au sărbătorit patru ani de căsnicie. Iubirea l-a

TelekomSport
Cutremur la FCSB. Dan Petrescu îi suflă încă un jucător lui Gigi Becali: "Îmi iau traista şi plec.