FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Cum vede Hagi situația de la națională, după ce Dan Petrescu rămâne la CFR: „El știe cel mai bine” » Ce zice de varianta Mutu

Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 23:09 / Actualizat marti, 21 decembrie 2021 00:18

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Farul Constanța, a analizat situația selecționerului României, acolo unde Adrian Mutu a devenit favorit să preia banca naționalei după ce CFR Cluj nu l-a lăsat pe Petrescu liber de contract.

Hagi nu a vrut să comenteze alegerea lui Dan Petrescu de a rămâne la CFR și a vorbit despre Adi Mutu. „Regele” are numai cuvinte de laudă pentru fostul antrenor al celor de la FCU Craiova.

FRF, criticată după ce numirea lui Petrescu a picat: „O să ajungem tot de unde am plecat. Era foarte simplu, trebuia să fie numit Mutu de la bun început”
SELECȚIONER
FRF, criticată după ce numirea lui Petrescu a picat: „O să ajungem tot de unde am plecat. Era foarte simplu, trebuia să fie numit Mutu de la bun început”

„Nu mă bag, sunt lucrurile lui Petrescu, cum la mine au fost lucrurile mele. El știe cel mai bine, el a luat decizia. 

Mutu este un campion, un jucător fantastic, un antrenor la început. Nu eu decid, dar ce am văzut și am analizat când am jucat împotriva lui este că are personalitate, știe fotbal. 

Ca experiență, a jucat la un nivel mare și zic eu că poate să compenseze, pentru că e dedicat, arată incredibil și pe bancă. Mi-a plăcut de el”, a declarat Hagi la finalul partidei pe care Farul a câștigat-o în „Ștefan cel Mare” cu Dinamo, scor 2-0.

Mutu, marele favorit. Comisia Tehnică se reunește joi

Gazeta a aflat că Adrian Mutu rămâne unicul antrenor în cărți pentru preluarea primei reprezentative. Oamenii din staff-ul lui sunt în joc de glezne și așteaptă confirmarea oficială a „Briliantului”. 

Joi, 23 decembrie, e programată ședința Comisiei Tehnice din cadrul Federației. Procedura e una simplă: membrii trebuie să înainteze o nouă propunere pentru postul de selecționer. Aceea va fi, mai mult ca sigur, Adrian Mutu, ceea ce ar trebui să reprezinte o simplă formalitate. 

Pe lista Comisiei Tehnice mai sunt, pe lângă Adi Mutu, Edward Iordănescu, Ladislau Boloni, Victor Pițurcă sau Adrian Ursea, însă e greu de crezut că cineva mai poate opri numirea fostului jucător de la Chelsea, Juventus și Fiorentina.

Citește alte știri despre echipa națională:

Bendeac, scrisoare dezlănțuită pentru Dan Petrescu: „Banii vă opresc? E ireal! Succes cu Clinceni”

Anunță că vrea să fie selecționer, după ce FRF l-a ratat pe Dan Petrescu: „E un vis să ajung la echipa naţională”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dorelu
dorelu  •  21 Decembrie 2021, 19:36

aruncati-l afara pe stoichita culmea prostiei si al amatorismului crunt ! un personaj care nu ar trebui sa ocupe acest post !

ray51
ray51  •  21 Decembrie 2021, 11:31

Pentru rebelul Mutu, aceasta numire la Nationala Romaniei este ca o mana cereasca. Il sfatuiesc sa demonstreze siesi, romanilor si nu in cele din urma lui Mourinho, ca talentul sau este nativ si ca fotbalul reprezinta singura lui preocupare majora.

126274606358117
Tony Bryder  •  21 Decembrie 2021, 10:08

ESTE LOGIC CA HAGI NU POATE SPUNE NIMIC NEGATIV IN PRIVINTA LUI MUTU SI STOICHITA DE FRICA CA IANIS NU VA MAI FI CONVOCAT LA NATIONALA FOARTE CLAR SI LOGIC

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close