FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

FRF, criticată după ce numirea lui Petrescu a picat: „O să ajungem tot de unde am plecat. Era foarte simplu, trebuia să fie numit Mutu de la bun început”

Răzvan Burleau și Mihai Stoichiță
Răzvan Burleau și Mihai Stoichiță

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 20:22 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 21:07

Adrian Mutu (42 de ani) a devenit noul mare favorit pentru preluarea primei reprezentative, după ce Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunțat că nu-l lasă pe Dan Petrescu să plece de la echipa campioană. 

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FCU Craiova, îi critică pe oficialii FRF pentru că nu l-au ales din prima pe fostul antrenor al oltenilor.

Pușcaș acuză FRF că a încercat să convingă selecționeri imposibili de adus și precizează că aceștia trebuiau să-l numească de mult timp pe Adrian Mutu selecționerul României.

Ședință extraordinară la FRF: ce urmează după ce varianta Dan Petrescu a picat: numirea lui Mutu, iminentă!
SELECȚIONER
Ședință extraordinară la FRF: ce urmează după ce varianta Dan Petrescu a picat: numirea lui Mutu, iminentă!

„Tot ne învârtim în jurul cozii. Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu: soluții imposibile. O să ajungem tot de unde am plecat. Era foarte simplu, să fie numit Mutu de la bun început si cu asta basta. Fără să ne mai plimbăm și să facem spectacol. 

L-aș propune pe Mutu, mie îmi place. Am lucrat cu el, am stat de vorbă. Știe fotbal, este un fost mare jucător al naționalei, al fotbalului românesc. De ce să nu aibă și el o șansă, cum a avut-o Rădoi, care nu era cu nimic în plus față de Mutu la ora asta? Nici ca număr de meciuri antrenate, nici calitate fotbalistică.  

Dați-mi voie să spun că și Mutu are șansa lui, poate chiar mai mare ca a lui Rădoi, dar nu știu ce poate face un selecționer în acest context, în care vârfurile echipei naționale nu joacă la Cadiz și Reading. Pot să vină Mourinho și Guardiola, să facă ce sisteme vor ei. Noi stăm în 3 jucători: Marin, Stanciu, Niță”, a declarat Marcel Pușcaș la emisiunea „Digi Sport Special”.

Mutu, marele favorit să devină selecționer. Comisia Tehnică se reunește joi

Gazeta a aflat că Adrian Mutu rămâne unicul antrenor în cărți pentru preluarea primei reprezentative. Oamenii din staff-ul lui sunt în joc de glezne și așteaptă confirmarea oficială a „Briliantului”. 

Joi, 23 decembrie, e programată ședința Comisiei Tehnice din cadrul Federației. Procedura e una simplă: membrii trebuie să înainteze o nouă propunere pentru postul de selecționer. Aceea va fi, mai mult ca sigur, Adrian Mutu, ceea ce ar trebui să reprezinte o simplă formalitate. 

Pe lista Comisiei Tehnice mai sunt, pe lângă Adi Mutu, Edward Iordănescu, Ladislau Boloni, Victor Pițurcă sau Adrian Ursea, însă e greu de crezut că cineva mai poate opri numirea fostului jucător de la Chelsea, Juventus și Fiorentina.

Citește alte știri despre echipa națională:

Anunță că vrea să fie selecționer, după ce FRF l-a ratat pe Dan Petrescu: „E un vis să ajung la echipa naţională”

Deja vu pentru Dan Petrescu » Ce pățea în 2017: „Visul meu e să antrenez România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dodo001
dodo001  •  21 Decembrie 2021, 09:49

Sunt fan Adrian Mutu, mi-a placut evolutia lui fotbalistica. Totusi, ca antrenor nu a dovedit nimic. Acele meciuri cu echipa de tineret, salvarea Voluntariului si meciurile Craiovei, nu reprezinta un atu pentru numirea sa ca selectioner. Ar fi bine sa ia o echipa de club, sa faca performanta cu ea si dupa ce a castigat un trofeu, fie ca e titlul, fie ca e Cupa Romaniei, atunci poti emite pretentii cat de cat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close