FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU

VIDEO Haos înainte de România - Muntenegru » Cozi fără sfârșit în jurul arenei din Giulești: drum de 3 minute, parcurs în 45

Furtuna din București a provocat cozi fără sfârșit în trafic, inclusiv în zona arenei din Giulești, locul unde se va desfășura meciul Muntenegru - România. +31   FOTO
Furtuna din București a provocat cozi fără sfârșit în trafic, inclusiv în zona arenei din Giulești, locul unde se va desfășura meciul Muntenegru - România.

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2022 20:07 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 20:15

Furtuna din București a provocat cozi fără sfârșit în trafic, inclusiv în zona arenei din Giulești, locul unde se va desfășura meciul Muntenegru - România. 

  • Meciul România - Muntenegru e programat azi, 14 iunie, ora 21:45. Partida găzduită de stadionul Giulești va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de PrimaTV.

Codul roșu de furtună declanșat cu doar câteva ore înaintea partidei Muntenegru - România a afectat grav Capitala. Multe străzi au fost inundate, apa a ajuns și în stațiile de metrou, iar programul zborurilor de pe aeroportul Otopeni a fost dat peste cap. 

În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară
NATIONS LEAGUE
În seara în care România a fost umilită de Muntenegru, Ungaria a demolat Anglia în deplasare! + Toate rezultatele de marți seară

VIDEO Haos pe străzi înainte de România - Muntenegru

Nici zona stadionului din Giulești nu a scăpat de probleme. Cozile pe principalele bulevarde se întind pe sute de metri. Un drum care în mod normal este parcursul cu tramvaiul în trei minute, între „Ion Mihalache” și stadion, durează acum aproape trei sferturi de oră. 

La partida dintre „tricolori” și muntenegreni sunt așteptați aproximativ 11.500 de spectatori, capacitatea maximă a arenei din Giulești la meciurile echipei naționale. Toate biletele au fost vândute de luni seară. 

Oficialii FRF au intrat în panică în momentul în care au fost anunțați că traficul din București este dat peste cap de vijelia puternică!  Chiar dacă autocarul „tricolorilor” beneficiază de un antemergător, Podul Grant a fost blocat complet până la Podul Ciurel. Din ultimele informații, inclusiv oficialii UEFA prezenți la stadion au fost anunțați de o posibilă întârziere a jucătorilor.

Clasamentul actualizat

EchipăGolaverajPuncte
1. Bosnia3:25
2. Finlanda3-24
3. Muntenegru3-34
4. România1-33

Toate formațiile au câte 3 meciuri disputate

S-au jucat în grupa României:

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0, Finlanda - Bosnia 1-1
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România 1-0, Finlanda - Muntenegru 2-0
  • 11 iunie: România - Finlanda 1-0, Muntenegru - Bosnia 1-1

Urmează să se joace:

  • 14 iunie: România - Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

VIDEO Cele mai interesante informații și statistici înainte de România - Muntenegru

Citește și alte știri despre echipa națională:

Scandal la națională » Edi l-a lăsat în afara lotului pentru a doua oară în 4 zile, după contrele cu staff-ul și intervenția patronului la TV!

Muntenegrenii s-au contrazis între ei, înaintea meciului din Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
rampampam
rampampam  •  14 Iunie 2022, 20:26

Voi ați scris mai devreme că sunt 13.000

ucluj2011
ucluj2011  •  14 Iunie 2022, 20:22

Nasol!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează