FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA 3-1

Ovidiu Hoban, prima variantă lîngă Cociş » Petrolistul e favorit să fie titular la meciul decisiv cu Grecia, Bourceanu şi Lazăr fiind suspendaţi

Articol de , - Publicat sambata, 16 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 13:19

Eşecul de la Atena, Grecia-România 3-1, a adus şi două pierderi importante la mijlocul terenului.

Alex Bourceanu va lipsi din cauza cumulului de cartonaşe, iar cele două avertismente luate în 3 minute, şi automat "roşul" văzut de Lazăr, îl scot şi pe închizătorul lui PAOK din confruntarea de la Bucureşti. Cociş n-a fost strălucit aseară, dar a fost mai calm decît Bourceanu, sînt şanse mari să fie titular şi la retur.

Soluţia secundă: reprofilarea lui Dragoş Grigore sau Florin Gardoş
Cine va apărea lîngă el? Se va alege între Hoban, mijlocaş defensiv de meserie, şi Dragoş Grigore sau Gardoş, ce-ar putea fi reprofilaţi. Dinamovistul şi stelistul, stoperi la bază, au mai jucat în faţa apărării. Totuşi, Hoban e favorit.

Elenii îl pierd pentru marţi pe căpitanul Katsouranis, cumul de cartonaşe, dar le revine, cu drept de joc, suspendatul de aseară, Kone.

112 minute a jucat Hoban în aceste preliminarii: a fost integralist doar cu Turcia, 0-2 la Bucureşti

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
martina
martina  •  17 Noiembrie 2013, 23:50

ar fi fost foarte buni pentru meciul asta budescu si sinmartean!dar ce ii vede piturca! ii da inainte cu cocis ,nicolita ,c.tanase ,lobont ! la primul gol cel mai vinovat a fost lobont ! cind fundasii ies in linie la ofsaid portarul iese si el in careul mare pentru a preintimpina o minge trimisa de adversar spre atacanti! dar stiftul de lobont a ramas pe linia portii !

martina
martina  •  17 Noiembrie 2013, 23:39

echipa mea pt meciul cu grecia! tatarusanu( pantilimon)- matel , d.goian , gardos ,latovlevici - torje ,chiriches ,maxim- b .stancu,marica ,g.grozav! trebuie sa dam goluri! ca sa dai goluri tebuie sa ataci! ca sa ataci iti trebuie jucatori ofensivi! nu poti sa ataci cu cocis sau hoban! nu poti sa te califici cu cocis sau adormitul de c.tanase! iti trebuie jucatori decisivi !

bdgeorge
bdgeorge  •  16 Noiembrie 2013, 20:26
Postat de maistru_4 pe 16 Noiembrie 2013, 15:45

pt mijloc propun doua nume :SABAU SI D.MUNTEANU.

asta da propunere..pe bune cred ca daca ii bagi acum 30 min sunt mult peste alde Hoban,Cocis sau Dodel

Vezi toate comentariile (35)
Comentează