FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2

EXCLUSIV „Sunt curios, ce zice Gică acum despre Ianis Hagi?!”. O legendă iese la atac: „L-ați văzut pe Mbappe al nostru?”

Fostul internațional Marcel Răducanu (68 de ani) n-a avut milă după prestația „tricolorilor” din remiza 2-2 cu Elveția: „Ăștia-s jucătorii, nu mai poți să-i înveți acum fotbal. Coman, Mbappe de România?! N-am văzut decât tatuaje la el!”. +33   FOTO
Fostul internațional Marcel Răducanu (68 de ani) n-a avut milă după prestația „tricolorilor” din remiza 2-2 cu Elveția: „Ăștia-s jucătorii, nu mai poți să-i înveți acum fotbal. Coman, Mbappe de România?! N-am văzut decât tatuaje la el!”.

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 23:46 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 18:31

Fostul internațional Marcel Răducanu (68 de ani) n-a avut milă după prestația „tricolorilor” din remiza 2-2 cu Elveția: „Ăștia-s jucătorii, nu mai poți să-i înveți acum fotbal. Coman, Mbappe de România?! N-am văzut decât tatuaje la el!”.

Marcel Răducanu, fotbalist cu 18 selecții și 3 goluri în prima reprezentativă, a rezistat cu greu în fața televizorului la meciul naționalei și a găsit cu greu lucruri pozitive de care să se lege. În schimb, a fost aspru cu Ianis Hagi (24 de ani) și cu Florinel Coman (25 de ani).

Ianis Hagi și-ar fi cerut iubita în căsătorie! Gestul romantic făcut de fiul „Regelui” + răspunsul Elenei Tănase

EXCLUSIV Marcel Răducanu: „Sunt curios ce mai spune Gică Hagi acum”

„În afara lui Moruțan și mai ales a lui Mihăilă, poate Screciu... n-a jucat rău pentru un meci de debut la naționala mare, mai ales că a fost și un adversar puternic. A încercat să ajute, când ceilalți erau pe nicăieri.

Mă așteptam la mai mult de la Ianis. N-am văzut decât o pasă bună. Se vede că n-a jucat mai bine de-un an, îi lipsește ritmul, suflul. Chiar sunt curios ce-o să mai spună Gică Hagi acum.

Aaaa, l-ați văzut pe Florinel Coman? Mbappe de România, parcă așa-i zice. A sărit mingea din el la o fază. Altceva ce ați văzut? A, da, tatuaje!”, a comentat Marcel Răducanu, pentru GSP.ro. 

Ianis Hagi și Florinel Coman, extremele alese de Edi Iordănescu pentru disputa de la Lucerna, n-au ieșit cu nimic în evidență. Ambii au primit nota 4 în Gazeta Sporturilor. Doar Sorescu și Alibec au fost mai slabi.

În mare formă în Liga 1, starul FCSB s-a comportat aseară ca un copil răsfățat și botos, incapabil să strângă din dinți și să-și asume nereușitele. În cel puțin trei rânduri, Coman a gesticulat nervos spre colegi, deși în măcar una dintre faze el era responsabil pentru pierderea posesiei. 

A pierdut mingi, și-a prelungit nepermis preluarea la singura fază mai acătării din prima repriză și a înotat neputincios într-o zonă în care Elveția s-a dovedit că e fragilă. N-ar strica dacă Florinel Coman ar rămâne acasă până când își schimbă atitudinea din teren atunci când lucrurile nu-i merg
- Costin Ștucan, reporter special GSP, după Elveția - România -2-2

VIDEO. Valentin Mihăilă: „Oamenii din România nu au încredere în noi”

Citește și alte știri după Elveția - România 2-2: 

Prima TV, prima decizie după scandalul iscat între George Ogăraru și comentatorii Costi Mocanu și Emil Grădinescu

Prunea anunță marele câștig al naționalei după „dubla” cu Elveția și Kosovo: „NU mai poate fi schimbat!

La 20 de ore după Elveția - România, Gică Popescu a revenit la fel de acid: „Băi Moruțan, băi Mihăilă, voi vreți să fim penibili?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
bl0catu
bl0catu  •  22 Iunie 2023, 09:36

lumea bate campii! nu contest ca jucatorii nostri nu sunt mediocri, dar nu sunt chiar asa slabi! nenea Edi e cel care a facut tactica lu` peste prajit! sunt curios cum a combinat asta piesoiu` ala Delia la cata minte are :D cum sa joci 7 2 1 ? sau mai degraba 9-0-1 ?! si sa ai pretentii de faze de atac! sunt mai buni aia, ok! dar tu bagi 9 fundasi centrali si un atacant si astepti ce?? norocu` lui ca, vorba lu` Raducanu, la bulanu meu dau si gol daca o sa ma convoaca! bulan cat caru`!

ArchBishop
ArchBishop  •  22 Iunie 2023, 07:21
Postat de Mihai043 pe 21 Iunie 2023, 12:15

fcfcsb-iștii ne-au mai demonstrat,încă o dată, deși nu mai era nevoie, cât de proști sunt. Și cât de puțin respectă foștii mari jucători ai echipei pe care, cică, o susțin. Proști făcuți grămadă.

Amice, nu mai scrie pe GSP ca iti pusca vreo vena. Si sterge-te la gura, ca iti curg balele de nervi. Toata lumea e "legenda" in ziua de azi si isi da cu parerea. Sunt convis ca legenda a fost si bunicu-tau care critica burghezia la sedintele de partid.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  21 Iunie 2023, 19:59
Postat de abavati pe 21 Iunie 2023, 18:46

elementar gresit, dragul meu Watson. L-am vazut jucand inainte de a fugi/ramane in Germania. acolo a avut o perioada relativ scurta, dar apoi a cazut in romanisme. acum doar varsa lucruri amare asupra orice este fotbal romanesc.

Amice, M.Raducanu a jucat 6 ani (1982-1988) la dortmund . Hagi( un jucător fb) doar la Galata a rezistat 5 ani. La Madrid și Barcelona a jucat câte doi ani și a plecat cu coada între picioare.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează