FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA, MARȚI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

Ianis Hagi e văzut ca un viitor mare star: "Nici eu la 20 de ani nu eram foarte bine închegat"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 22:21

Ianis Hagi (20 de ani) a debutat în prima reprezentativă a României în victoria cu Lituania, scor 3-0. Ciprian Marica spune că mijlocașul Viitorului are un potențial imens. 

" Ianis Hagi mai are de crescut. Joacă şi cu stângul, şi cu dreptul, are calitate, execuţii, poate fizic ar putea fi mai stabil pe picioare, dar asta vine cu vârsta.

Nici eu la 20 de ani nu eram foarte bine închegat. Stă o muncă teribilă în spatele succesului de la Viitorul.

Mai degrabă Puşcaş e lent. Ianis are alonja mare, ai senzaţia că e lent, la deplasarea pe spaţiul larg are viteză, dar nu are ruperea de ritm de care beneficia tatăl său", a declarat Marica pentru Prosport.

25de goluri are Ciprian Marica în tricoul naționalei României

6a fost nota primită de Ianis Hagi în România - Lituania, scor 3-0

CLASAMENTUL GRUPEI

1.Serbia 5 7-3 11p
2. România 5 7-3 9p
3.Muntenegru 5 7-5 7p
4.Lituania 5 2-12 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

Vezi și: 

Am făcut toate calculele înaintea ultimului meci din Liga Națiunilor! Locul 2, obţinut cu remiză, e aproape zero barat!

Cum a răspuns Cosmin Moți la întrebarea: "Cum e fără niciun jucător de la FCSB în lot?"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
chromophobia
chromophobia  •  20 Noiembrie 2018, 14:00

Vorbeste prea mult acest Marica.Frecangiul bancilor de rezerve al tuturor echipelor de club la care a fost.A ajuns sa-si permita sa cumpere un club pt ca a luat bani multi degeaba pe unde a fost

mplttev
mplttev  •  20 Noiembrie 2018, 09:03

Ce glume! *** Ianis! :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mdionis
mdionis  •  20 Noiembrie 2018, 09:01
Postat de Dan Dumitrescu pe 20 Noiembrie 2018, 03:44

Laudacii de serviciu sponsorizati de clanul machidonilor nu mai stiu ce sa faca pentru a-l scoate in evidenta pe acest Ianis. Pana acum nu a aratat mai nimic tinand cont si de un esec rasunator in urma primei sale iesiri in lumea mare a fotbalului. Sunt tineri talentati care au valoare certa si carora nu li se inchina atatea articole si interviuri ca acestui baietas. Daca cineva vrea cu orice pret sa-i creasca valoarea scriptica pentru o eventuala vanzare afara nu inseamna ca odata ajuns acolo nu va lustrui banca vreunui club de prim rang asa cum a mai facut-o. Personal nu-mi place ca jucator si nici nu-l vad stralucind vreodata. Chestiile astea cu "lider de generatie" sau "cifrele sale sunt mai bune" sunt doar gogosi de presa. Istoria ne invata ca fiii marilor jucatori nu au atins niciodata nivelul parintilor, indiferent cum s-au numit ei. Aschia nu sare departe de trunchi dar nici nu ajunge copac.

Istoria nu invata nimic in sensul respectiv, e.g. Cesare & Paolo Maldini. Ce va sa faca Ianis numai viitorul ne-o va spune.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează