FOTBAL  »  NATIONALA  »  GENERAȚIA DE AUR

Ilie Dumitrescu, afirmații surprinzătoare: „Nu l-am sunat pe Dan Petrescu de 3 ani. Nu vorbim”

Ilie Dumitrescu, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”
Ilie Dumitrescu, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 09:56

Ilie Dumitrescu, 51 de ani, l-a felicitat pe fostul său coleg din Generația de Aur, Dan Petrescu (52 de ani), pentru rezultatele obținute în ultima săptămână cu CFR Cluj. „Mister” a surprins când a afirmat că nu a mai vorbit cu „Bursucul” de 3 ani.

„Dacă a zis Dan Petrescu că CFR Cluj a avut şansă la meciul cu Universitatea Craiova (n.r. câștigat cu 2-0 de către clujeni), atunci a avut şansă. Şi aici îl susţin necondiţionat pe colegul meu de bancă.

Ca să poţi să gestionezi o săptămână din asta, cu trei jocuri... Jos pălăria, Dan Petrescu! Şi nu am vrut să i-o spun în privat, ci la televizor, pentru că nu l-am sunat de trei ani. Nu vorbim, dar nu suntem certaţi”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit TV Digi Sport.

PROGRAM PLAY-OFF | Prima etapă: CFR - Astra, Craiova - Gaz Metan și Botoșani - FCSB! + Clasament Liga 1 după înjumătățire

ULTIMELE 3 MECIURI ALE CFR-ULUI

  • 2-0 vs. CS Universitatea Craiova (L1)
  • 1-1 vs. Sevilla (turul „16”-imilor din Europa League)
  • 0-0 vs. Viitorul (L1)

Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu au făcut parte din Generația de Aur a naționalei României. Cea mai mare performanță obținută de cei doi sub „tricolor” a fost calificarea în „sferturile” Campionatului Mondial din 1994.

În decembrie 2019, aceștia au mai avut un schimb de replici amicale. Atunci, Petrescu afirma despre Ilie că „n-a făcut carieră ca jucător, ci s-a plimbat”. (detalii, AICI)

VIDEO // Ilie Dumitrescu, gata să lucreze cu Răzvan Burleanu: „Vreau un post în care să ajut Federația"

VEZI ȘI:

FCSB // Basarab Panduru îi distruge pe roș-albaștri: „Punem psiholog la toți slabii? Ei nu știu să dea cu piciorul în minge!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
gorgeousroadkill
gorgeousroadkill  •  25 Februarie 2020, 15:57
Postat de caoradea pe 25 Februarie 2020, 12:08

Bun simt DA, educatie ...mai putin. Are un vocabular destul de sarac, el crede ca daca are bani poate sa cumpere si educatia ca pe o pictura . Sau dc cumperi picturi scumpe deja esti educat ? A evoluat omul, nimic de spus, dar nu are calitati "educative" iesite din comun. Cum e sa -i spuna toti angajatii Mister ?? Mi se pare chiar hilar, suntem in Romania si luptam impotriva globarizarii limbii romane ?

Exista o diferenta intre a desconsidera pe cineva in functie circumstante asupra carora nu are niciun control (rasa, etnie etcaetera) si a-l critica pentru lipsa de educatie, bun simt samd. Ce ar fi amuzant (de n-ar fi trist) ii ca o buna parte din romanii care stramba din nas cand vine vorba de etnia roma is primii care-s revoltati cand unii din vestici ne catalogheaza drept hoti, lenesi ori alte stereotipuri. Prejudecatile si generalizarile sunt erori logice si spun mai mult despre emitent decat despre cel/cei catalogat(i). Numa' binie die la Cluuuj.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  25 Februarie 2020, 15:38

@geogeo...lucrezi la Embassy sau la altă cârciumă a lui Ilie Dumitrescu? Îți plac antrenorii sau cordacii, îți plac indivizii macho sau truditorii?

clujcampion
clujcampion  •  25 Februarie 2020, 13:58
Postat de geogeo pe 25 Februarie 2020, 11:45

Ai vrea tu sa ai macar 10% educatie si bun simt din cat are Ilie Dumitrescu.

Se pare ca la voi la geegeesti educatia se confunda cu prostia cu staif....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează