FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ilie Dumitrescu, sfaturi pentru Edi Iordănescu » Unde îi cere să-l joace pe Tavi Popescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 09:44 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 09:52

După amicalele României cu Grecia (0-1) și Israel (2-2), Ilie Dumitrescu a vorbit despre mijlocașul Octavian Popescu (19 ani), care a debutat la naționala de seniori.

Fostul internațional a vorbit despre prestația mijlocașului de la FCSB și i-a spus selecționerului Edward Iordănescu unde ar trebui să-l folosească pe Octavian Popescu.

Grupele Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022 » Spania - Germania, cap de afiș
TRAGERE LA SORȚI
Grupele Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022 » Spania - Germania, cap de afiș

Ilie Dumitrescu îi spune lui Iordănescu unde să-l joace pe Octavian Popescu

„A fost o competiție pe post. Echipa națională este acoperită pe postul de mijlocaș stângă. Ai Ivan, Mitriță, Mihăilă și Tavi Popescu. Ideea e să joace și Tavi Popescu și Mihăilă, de exemplu, în aceeași formulă.

Cred că Tavi Popescu ar da cel mai bun randament în spatele atacantului sau undeva ca inter. Dacă ne uităm în multe meciuri, când FCSB a revenit, s-a schimbat sistemul. A fost mutat cineva în bandă, iar Tavi Popescu a venit la interior.

Dacă ai un jucător talentat, ca Tavi Popescu, care are dezinvoltură, care nu e stresat și are potențial, atunci asta va fi problema lui Edi. Trebuoe să creeze un sistem de joc astfel încât să-l poată introduce și pe Tavi Popescu, dacă va fi în formă.

E bine că Popescu a debutat la națională. A simțit și atmosfera și diferența asta de nivel. Au fost și momente foarte bune. Pe mine m-a surprins plăcut, există potențial.”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

VIDEO Ilie Stan nu crede că titlul e decis: „Meciurile directe vor decide campioana”

Citește și:

Prăbușire istorică: cel mai SĂRAC an pentru FCSB! Principala cauză + ce ține clubul în viață

Detaliul care poate da peste cap toate calculele în „șocul” FCSB - CSU Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
adrianna..
adrianna..  •  01 Aprilie 2022, 14:57
Postat de romanderoman pe 01 Aprilie 2022, 10:09

Excelența Sa Sir Mister Ilie HDumitrescu, așa este corect !

Roman ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108779877311497
George Ionescu  •  01 Aprilie 2022, 12:09

...ce stie cel mai slab analist ?...Tavi Popescu nu mai trebuie convocat ...vrem sa castigam meciuri ...

elefterie
elefterie  •  01 Aprilie 2022, 11:25

Pentru pasajul ”În bandă există un lucru extrem de important, să ai viteză: Kingsley Coman, Gnabry, Sane. Și acolo cred că, la viteză, stă foarte bine Mihăilă.” Ilie Dumitrescu merită felicitat. A văzut, în sfârșit, ceea ce suporterii olteni spuneau de multă vreme! Caz similar cu asemănarea între driblingurile lui Messi și cele ale lui Mitriță, pe care experții din București nu au văzut-o, deși o alta mai potrivită și la îndemână nu există. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează