FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MACEDONIA DE NORD 3-2

Ilie Dumitrescu, mulțumit după victoria României cu Macedonia de Nord: „Un rezultat mare cu o echipă care m-a impresionat pe faza ofensivă”

Ilie Dumitrescu (52 de ani)
Ilie Dumitrescu (52 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 09:59 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 10:35

Ilie Dumitrescu (52 de ani) a comentat meciul câștigat de echipa națională a României cu Macedonia de Nord, scor 3-2, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Ilie Dumitrescu a spus că a apreciat jocul României din startul reprizei secunde, dar a „tremurat” pentru victorie când Macedonia de Nord a restabilit egalitatea după golurile marcate de Ademi și Trajkovski. Totuși, fostul internațional crede că echipa națională a obținut trei puncte uriașe în preliminariile Cupei Mondiale.

Ilie Dumitrescu: „Un rezultat mare cu o echipă care m-a impresionat pe faza ofensivă”

„Execuția lui Ianis a adus o victorie, ne-a adus trei puncte, dar a fost o mare diferență între primele 15 minute din startul reprizei a doua și restul. Nu știu ce concluzie să trag. Pentru că au fost momente în care am stat foarte relaxat, dar au fost 10 minute de panică, o echipă care joacă. Puteam da cu piciorul la un start foarte bun. Am suferit în multe momente pe faza defensivă, și aici trebuie să ne dea de gândit, atât ca sistem de joc, cât și ca formulă de echipă.

Dar, am avut reacție, jucătorii care au intrat, Mihăilă și Hagi au făcut diferența. Nu am mai văzut de mult un start de repriză, cu gol marcat, cu presing, cu recuperat, cu multă indecizie în ultimii 20-30 de metri. Puteam câștiga cu 3-0 sau 4-0. Rezultat mare, din punctul meu de vedere, cu o echipă care pe mine m-a impresionat pe faza ofensivă. Dar, i-am surprins cu un joc bun, am controlat, am înscris, dar, repet, au fost câteva minute care ne-au costat”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

VIDEO. Mirel Rădoi, conferință de presă după victoria cu Macedonia de Nord, 3-2

Citește și alte știri despre echipa națională:

România - Macedonia de Nord 3-2 » Doi jucători au obținut cea mai mare notă pe teren + Cine a dezamăgit de la „tricolori” și a primit calificativul 5

Rădoi, după thriller-ul cu Macedonia de Nord: „Ca la Middlesbrough. Chiricheș nu reușea să îi trezească” + Cine l-a dat pe spate: „Nu am văzut așa jucător”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
albalbastru72
albalbastru72  •  26 Martie 2021, 12:14

Ilie spune totusi ca Man este de evitat la echipa mare.Ar putea fi util la tineret dar si acolo e competitie pe posturi.Nu stiu unde ar putea juca,e depasit pe orice post.

841315962626148
Laurentiu Burlacu  •  26 Martie 2021, 11:32

Întotdeauna, marele specialist Dumitrescu vede alt meci. Păi te-au impresionat pe faza ofensivă deoarece au jucat ai noștri mizerabil. Cu o echipă organizată, macedonenii nu treceau de mijloc. Și ca de obicei nu uită sa-i mai tragă o limbă lui Hagi senior, că ce bine a jucat juniorul

cata23
cata23  •  26 Martie 2021, 11:16

Macedonia este sub Olanda under 21...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează