FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Început de an aglomerat pentru un titular din trupa lui Rădoi: două meciuri oficiale ca integralist în doar 48 de ore!

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 23:06

Alex Pașcanu, fundașul lui Leicester City U23 și al echipei naționale U21 a României, a jucat toate minutele în această seară în egalul echipei sale din Premier League Cup, 1-1 contra lui Exeter

Stoperul, unul dintre cei doi integraliști ai trupei lui Mirel Rădoi în preliminariile Euro 2019, a avut o evoluție oscilantă, resimțind oboseala ultimelor zile.

Pașcanu a comis un penalty din care oaspeții au deschis scorul la doar câteva minute după ce își salvase in-extremis echipa de la un gol ca și făcut.

Meciul a început la 21:00, la fix 48 de ore de la ultima partidă jucată de Alex, 3-0 la Swansea în Premier League 2.

Fundașul român a fost integralist în ambele partide.

În urma rezultatului, Leicester U23 e pe 2 într-o grupă cu Nottingham Forest, Exeter și Norwich.  Primele 2 echipe din fiecare din cele 8 grupe se califică mai departe. 

Deocamdată, Alex Pașcanu a rămas la Leicester City U23, echipă la care va evolua până la Campionatul European din 16-30 iunie (Italia). România va întâlni, la turneul final, Croația, Anglia și Franța la San Marino (primul meci) și Cesena (ultimele două). 

Playtech: BOMBĂ! Reghecampf, DAT DE GOL de presa din Germania! S-au aflat, în sfârșit, dedesubturile mariajului cu Anamaria Prodan


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează