FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT LA FRF

ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE de la ședința secretă a FRF // Episodul 6 » Oamenii lui Burleanu au făcut recensământul AJF-urilor: "Avem un grup de trei, un grup pervers, perfid care nu cred că ne votează"

Laurențiu Vărgatu
(foto: Cristi Preda, GSP)
Laurențiu Vărgatu (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 23 aprilie 2018 11:43

Gazeta Sporturilor a început azi publicarea discuțiilor de la întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui  Răzvan Burleanu la FRF.

Episodul 6 » "Grup pervers, perfid"

Șef peste asociațiile județene, Octavian Goga a făcut recensământul AJF-urilor. Și n-a avut milă de cei care joacă la două capete. "Suntem 42 la număr, dintre care 5, Gorj, Teleorman, Vrancea, Maramureș și Bacău împotrivă. Un grup de trei, format din Prahova, Argeș, Brăila, un grup pervers, perfid și continuați dumneavoastră, care nu cred că ne votează. Ar fi 34", a spus cel mai vechi om din CEx.

Iar Auraș Brașoveanu a stârnit râsete când a povestit că unul dintre cei trei ce formează "grupul perfid" a făcut chiar campanie pentru tabăra lor! "Vă zic eu, acum 3-4 săptămâni, Laurențiu Vărgatu de la Brăila a făcut campanie inclusiv la primar. A lăudat inițiativa cu terenurile. Dar în spatele acestei inițiative eu știu că n-o să voteze cu Răzvan Burleanu". "Cine, bă, Lorenzo?", a izbucnit în râs Bodescu.

"A făcut campanie prin telefon, poate", s-a amuzat și Burleanu.

Vezi și: Cătalin Tolontan: Cum s-a pus la cale realegerea lui Burleanu » Palavrele politicienilor și ale vedetelor TV au pierdut în fața organizării cinice

Rămâneți pe GSP.ro pentru alte episoade fabuloase care dezvăluie frază cu frază strategia FRF pentru alegeri!

 

897369 bio

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
169060557063831
Stefan Anghel  •  23 Aprilie 2018, 12:44

d-lor ,pt a putea candida lupescu si-a dat demisia de la UEFA,in schimb presedintele in functie al FRF facea repetitie generala la Cheile Gradistei,cu armata de aplaudaci....de ce a candidat fiind presedinte in functie ???

169060557063831
Stefan Anghel  •  23 Aprilie 2018, 12:41

fostul presedinte al frf a organizat alegerile pt noul presedinte al frf si toata lumea a fost fericita...the happy end ! daca politicu nu se implica urgent in limitarea a 2 mandate pt presedintele frf,vom avea dinastia burlenilor...!

cata15
cata15  •  23 Aprilie 2018, 12:01

dafuq?! tot astept incredibilul si nimic. ne mai tineti mult cu sufletul la gura?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează