FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Colegii de la FCSB nu îl așteaptă prea curând pe Florinel Coman la antrenamente! Ioan Hora: „Doar atunci poate să se întoarcă”

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iunie 2019 21:12

Florinel Coman (21 de ani) a impresionat în meciul României U21 contra Angliei U21 (scor 4-2), reușind să marcheze două goluri și să scoată un penalty, în penultima rundă a Grupei C de la EURO 2019.

Colegii săi de la FCSB nu îl așteaptă prea curând înapoi acasă. Ioan Hora i-a transmis mai tânărului coleg să revină la antrenamente după ce joacă finala Campionatului European de Tineret.

„Știam că e un băiat talentat, și el și Man, și mă bucur enorm. S-a văzut că a intrat și a schimbat fața jocului și asta ne bucură pentru că e din familia noastră.

Sperăm să absenteze până în finală. Să câștige și apoi îl așteptam înapoi la muncă. Să avem și noi aceeași dăruire cum am văzut la ei aseară”, a spus Ioan Hora, potrivit Digi Sport.

GOLURILE LUI COMAN din meciul cu Anglia U21

Golul de 2-4

 

Golul de 2-3

 

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

Vineri

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // VIDEO „Tricolorii” sunt cu un pas în semifinale! George Pușcaș: „Am câștigat cu inima. Suntem pregătiți pentru orice echipă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
andrei.f
andrei.f  •  23 Iunie 2019, 06:51

Sa nu trecem cu vederea faptul ca LA aceasta magnifica victorie aspra Angliei, din cei 14 jucatori din teren, 3 au fost de LA Steaua !

andrei.f
andrei.f  •  23 Iunie 2019, 06:46

Sa nu trecem

danirovl
danirovl  •  22 Iunie 2019, 22:00

Cum facem noi de ridicam in slavi um jucator dupa 2 suturi la poarta si un penalty "scos"....vad ca unii i au si pus pretul...30 mil:)))...ba baieti echipele mari nu cumpara nociodata un jucator dupa un singur meci!! Trebuie sa ai evolutii constant bune...si cum coman nu a avut pana acum,ma indoiesc ca da cineva 5 mil! Oricum lui coman ai lipseste atitudinea...pare un jucator indolent pe teren...trebuie mai multa energie, joc colectiv,viteza,nu sa joace numai pt el! Eu nu vad nimic special la jucatorul asta...sper sa ma insel! A dat omu 2 suturi,dintre care unul lamentabil,dar care a intrat in poarta. E la ani lumina de ce joaca hagi de exemplu!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează