FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea, două momente tensionate la națională: ce i-a făcut Boloni după ce l-a înjurat + cu ce coleg s-a bătut

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 10:54 / Actualizat duminica, 07 august 2022 13:42

Victor Hexan, fost fizioterapeut al echipei naționale de fotbal a României în mandatul lui Ladislau Boloni, a povestit două episoade care l-au avut în prim plan pe Ionel Ganea.

Cunoscut pentru temperamentul său, fostul atacant a avut mai multe momente tensionate la echipa națională.

Hexan a povestit la GSP LIVE două dintre ele, cu Bogdan Stelea și Ladislau Boloni, fostul selecționer.

VIDEO Moment tensionat între Boloni și Ionel Ganea: „I-a spus că nu mai urcă în autocar”

„Ganea era pe partea cealaltă de teren. Boloni m-a trimis pe mine să-l aduc. M-am dus către el și mă gândeam cu ce cuvinte să încep, că dacă se supără îmi trage și una. Îi spun «Ganezule, hai, puiule, că tu ești cu golul. Hai, că te bagă Boloni». Îmi trage o înjurătură și zice că nu vine.

M-am dus înapoi la bancă, iar Boloni l-a trimis pe Flrorin Cheran. Cheran se întorcea, iar Ganea venea în spatele lui și bombănea. 

După ce Ganea a făcut încălzirea, iar Boloni l-a luat și i-a spus «Trebuie să intri, să joci...», dar Ganea i-a zis câteva cuvinte urâte. Boloni, fiind atât de inteligent, s-a întors către noi și zice «Ce a spus ăsta?». Nici lui nu-i venea să creadă. 

Boloni l-a băgat în teren, la meciul cu Italia. Pierdem și urma un meci în deplasare. La stadionul de acolo, Boloni s-a pus pe locul lui și urmau să intre jucătorii. Eu trebuia să adun jucătorilor. 

Urma să urce și Ganea, iar Boloni zice «Ionele, tu nu mai urci în autocarul ăsta». L-a lăsat acolo.

Ulterior, la prima acțiune a naționalei nu l-a chemat. Dar la a doua l-a chemat, deși avea cu cine să joace”, a povestit Victor Hexan la GSP LIVE.

VIDEO Viorel Hexan, despre disputa Ganea - Stelea: „Sunt lucruri care se întâmplă și în vestiare mai mari”

„A fost dispută între un vârf de atac care a intrat mai tare și un portar care trebuia să apere. 

Stelică, având un fizic mai impresionant, a venit spre Ganea. Și «Ganezu» i-a dat-o. S-a terminat treaba pentru că am intervenit noi. Dar asta se întâmplă și în vestiare mult mai mari decât cel al naționalei”, a adăugat fostul fizioterapeut.

+13 FOTO

Citește și:

EXCLUSIV Mărturie șocantă la GSP Live! Un celebru fotbalist a sărit la bătaie cu Mircea Lucescu în vestiar: „Primul meu gând a fost că 100% îl «rade»”. Ce a urmat

FCSB, CS Universitatea Craiova sau CFR Cluj? Alexandru Ișfan, despre următorul pas al carierei: „Sunt un băiat destul de inteligent”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mishu_74
mishu_74  •  08 August 2022, 16:09
Postat de mattteo pe 07 August 2022, 15:13

Daaa.....un nimeni ca antrenor, numai campion in Portugalia si Belgia cu echipe cu sansa a 3-a, care iau campionatul o data la 30 de ani (Sporting si Standard Liege), formator al lui Cristiano Ronaldo, unul din cei mai buni 3 fotbalisti din istorie, formator de echipa de cupe europene la Rennes in Ligue 1 si la Antwerp (o neica nimeni pe care a dus-o pana pe locul 2) in Belgia. Chiar un nimeni, nu? Nu mai zic de cariera lui de jucator si facultatile facute.

No, si la ce i-or folosit toate astea lui Boloni? nu vezi ca-si bate joc de el Gabi2020?....:))))

paiazze
paiazze  •  07 August 2022, 17:40
Postat de Gabi2020 pe 07 August 2022, 14:45

Articole cu derbedei din fotbal , dar bineinteles sa nu lipseasca inteligentul care da lectii tuturor Boloni , acest nimeni din antrenorat dar arogant nevoie mare.

Ala care de lectii e Dinu. Sau poate Lucescu. Nu cred ca Boloni a vorbit vreodata neintrebat. Probabil e o frustrare veche la tine...

andy
andy  •  07 August 2022, 16:12

La momentul acesta sunt"frectii" de presa ))))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează