FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA, LA EURO 2024

Ionuț Lupescu îl contrazice pe Florinel Coman: „Ba da, au ceva de pierdut. Euro este din patru în patru ani și îmbătrânești în timpul ăsta”

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 10:57 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 11:24

Fostul internațional Ionuț Lupescu (54 de ani) a ținut să-l contrazică pe Florinel Coman (25 de ani), extrema celor de la FCSB, cel care a spus că naționala României nu are nimic de pierdut și că „tricolorii” vor da totul pentru a ieși din grupele EURO 2024, din Germania.

Sâmbătă seară, în cadrul unei ceremonii organizate în Germania, la Hamburg, România și-a aflat adversarele de la EURO 2024. „Tricolorii” vor înfrunta Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B din Liga Națiunilor (una dintre Bosnia, Ucraina, Israel sau Islanda). 

Selecționerul Slovaciei e prieten cu un „tricolor”: „Suntem apropiați. E un profesionist remarcabil!” + Ce detaliu despre România l-a surprins: „Sincer, nu știam acest lucru. E o poveste frumoasă”
EURO 2024
Selecționerul Slovaciei e prieten cu un „tricolor”: „Suntem apropiați. E un profesionist remarcabil!” + Ce detaliu despre România l-a surprins: „Sincer, nu știam acest lucru. E o poveste frumoasă”

„Mergem montați pentru a ieși din grupă. Va fi greu, sunt jucători foarte valoroși, care joacă la echipe puternice. V-am spus, pentru noi este o provocare foarte mare. 

Mergem acolo, nu avem nimic de pierdut și trebuie să facem tot posibilul pentru a ieși din grupă”, a declarat Florinel Coman, extrema de la FCSB, la scurt timp după încheierea evenimentului. 

Ionuț Lupescu l-a contrazis însă pe jucătorul celor de la FCSB.

Ionuț Lupescu îl contrazice pe Florinel Coman: „Au ceva de pierdut. Euro este din patru în patru ani”

„Eu cred că programul este foarte bun pentru noi, stadioane fantastice. Cu siguranță vor fi foarte mulți suporteri. La Koln, care este la 60 de kilometri de granița cu Belgia, s-ar putea să fie mulți belgieni. Dar programul, grupa, este foarte bună pentru noi. 

Ce spunea Florinel Coman, că nu au nimic de pierdut, e greșit. Ba da, au ceva de pierdut, pentru că un EURO este din patru în patru ani și îmbătrânești în timpul ăsta.

Cred că e momentul lor să se concentreze, să facă tot ce depinde de ei. Este vorba de cota lor, de valoarea lor care poate crește enorm. 

Mă bazez foarte mult pe foamea aceasta de reușită pe care o au băieții”, a afirmat Ionuț Lupescu, potrivit sport.ro

Programul României la Euro 2024:

  • 17 iunie, ora 16:00: ROMÂNIA – Play-off B (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – ROMÂNIA (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – ROMÂNIA (Waldstadion, Frankfurt)

Cum arată grupele Euro 2024

  • Grupa A: Germania, Scoția, Ungaria, Elveția
  • Grupa B: Spania, Croația, Italia, Albania
  • Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia
  • Grupa D: Olanda, Austria, Franța, câștigător play-off A (Țara Galilor – Finlanda / Polonia – Estonia)
  • Grupa E: Belgia, Slovacia, România, câștigător play-off B (Bosnia – Ucraina / Israel – Islanda)
  • Grupa F: Turcia, Portugalia, Cehia, câștigător play-off C (Georgia – Luxemburg / Grecia – Kazahstan)

VIDEO. Reacția lui Edi Iordănescu, după ce România și-a aflat adversarele de la EURO 2024

Citește și: 

Presa belgiană ironizează naționala României: „Vedeta lor joacă în Arabia Saudită” + „Edward Iordănescu nu a fost un fotbalist grozav și s-a apucat rapid de antrenorat”

Dumitru Dragomir, reacție spumoasă după ce România și-a aflat adversarii de la EURO: „Tatăl lui Edi a făcut grupa. Era cu cruciulița într-o mână și cu cealaltă mână în urnă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
carol_k
carol_k  •  03 Decembrie 2023, 17:37

Coman vorbeste in clisee preluate de la MM, are acel ton de vedeta ofuscata care trebuie sa-i puna pe toti la punct, de aia nu s-a ales nimic de capul lui.

gicab
gicab  •  03 Decembrie 2023, 14:58

Ce știe și Lupescu asta… păi tu te compari cu ăla de are permis de Ucraina?

danglumetu
danglumetu  •  03 Decembrie 2023, 12:00

lupescu nu poate sa inteleaga ca prezenta la europene e maximum ce-si doreste coman in cariera? unii pling cind pierd o finala mondiala, altii sar intr-un picior ca s-au calificat la un european in care numarul tarilor eliminate cred ca e mai mic decit al celor calificate! exagerez, desigur! sau calificarea in grupele conference este pentru unii mai mult decit cistigarea champions ligue pentru altii!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează