FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Iordănescu se pregătește de revenirea în fotbal! E gata de o mutare-șoc: "Aș putea face asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 octombrie 2017 12:11

 Anghel Iordănescu, fost selecționer și director tehnic la FRF, a vorbit despre viitorul președinte al Federației și a spus că ar putea candida și el la alegerile din martie 2018.

"Lupescu ar fi un fraier dacă ar renunța la postul de la UEFA și ar veni la FRF. Dar forbalul românesc are nevoie de un om ca el. Dar să nu vorbim acum despre alegerile pentru președinția FRF. Mai e mult până atunci. Putem discuta după ce vedem toată lista candidaților.

Acum se vorbește doar despre posibili candidați. Nu știm sigur cine va candida. Pot apărea multe nume noi. Aș putea candida și eu la șefia FRF. Nu mi-am depus candidatura, dar mai am timp s-o fac", a spus Iordănescu la Pro X.

Pe lista de posibili candidați se află Răzvan Burleanu, actualul președinte, Cristi Balaj și Florin Prunea. Alegerile pentru președinția FRF vor avea loc în martie 2018.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează