FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO 2-1

EXCLUSIV Iosif Rotariu critică doi „tricolori” după România - Kosovo: „Ce ar vrea, să se joace numai faza de atac?” + „Nu merităm să mergem la EURO”

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 11:57 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 13:35

România a învins Kosovo, scor 2-0, și păstrează poziția secundă în grupa I preliminară pentru EURO 2024. Fostul mare internațional Iosif Rotariu (60 de ani) consideră însă că „tricolorii” nu merită să se califice la Campionatul European după jocul prestat.

Mulțumit de rezultat, Iosif Rotariu rămâne sceptic cu privire la șansele de calificare ale României, după prestațiile „tricolorilor” din această grupă. 

Jucătorul pe care Victor Becali nu l-ar mai convoca după România - Kosovo: „Nu are cum să joace” + Ce spune despre Olimpiu Moruțan
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Jucătorul pe care Victor Becali nu l-ar mai convoca după România - Kosovo: „Nu are cum să joace” + Ce spune despre Olimpiu Moruțan

Iosif Rotariu: „Ca joc nu merităm să mergem la EURO”

„Importantă a fost victoria. Până la eliminarea atacantului de la Kosovo ei au avut un plus, acolo s-a rupt echilibrul. Per total, am jucat puțin mai bine decât cu Israel, dar nu concludent. Și cu un om în minus ne-am chinuit mult. 

E foarte greu să ne calificăm la EURO, poate doar cu șanse precum cele de la meciul cu Elveția, de la meciul din Kosovo și de la cel de aseară cu eliminarea să reușim să ne calificăm. Dar ca joc nu merităm. Este o campanie foarte norocoasă, jocul nu a arătat mai nimic în niciun meci. O repriză cu Belarus și atât”, a declarat Iosif Rotariu pentru GSP.ro.

Iosif Rotariu îi ceartă pe Florinel Coman și pe George Pușcaș: „Asta e o scuză!”

Apoi, Rotariu a analizat și prestația unor „tricolori”, fiind total dezamăgit de George Pușcaș și Florinel Coman. 

Pușcaș a fost inexistent. El nu joacă nici în campionat, nu are minute. Surpriza a fost că a jucat titular, nu cum a jucat. Toată lumea știe ce joacă el în ultima perioadă de timp. Bancu a alternat momentele bune de pe atac cu cele proaste de pe faza defensivă, dar el face acest lucru dintotdeauna. 

E bun pe faza ofensivă, pe faza defensivă nu se apără bine, nu-și apără zona, o părăsește și merge în atac. Când aud că trebuie să coboare Coman... Păi, e normal ca atunci când joci în 4-3-3 iar el fiind jucător de bandă stânga trebuie să vină cu fundașul lor dreapta. E logic. Uitați-vă la marile echipe. Ce, Dembele sau Foden nu coboară cu omul lor? 

Asta e o scuză pentru faptul că el nu are realizări în atac. E normal să coboare, ce ar vrea să se joace numai fază de atac? El trebuie să pună probleme adversarului ca să nu mai aibă curaj să urce în atac și să nu mai fie nevoie să vină după el. Nu mi-a plăcut cum a jucat chiar dacă a scos penalty. 

În prima repriză doar Ianis a avut curaj să mai dea niște pase între linii, să mai dribleze ceva, în rest nu. Ianis a fost un câștig, e singurul care are creativitate și încearcă ceva”, a mai precizat Rotariu. 

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Jandarmeria acuză FRF după România - Kosovo: „Răspunderea aparține organizatorului” + 458 dintre fani care au provocat incidente au fost identificați
ROMÂNIA - KOSOV 2-0
Jandarmeria acuză FRF după România - Kosovo: „Răspunderea aparține organizatorului” + 458 dintre fani care au provocat incidente au fost identificați
Valentin Mihăilă a oferit declarația zilei: „Am intrat în vestiar, dar nu să ascult ce vorbește Mister, ci să mă duc la toaletă”
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Valentin Mihăilă a oferit declarația zilei: „Am intrat în vestiar, dar nu să ascult ce vorbește Mister, ci să mă duc la toaletă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
mishu_74
mishu_74  •  13 Septembrie 2023, 17:07

deci voi, zici ca sunteti platiti sa dati incontinuu in Hagi. ieri, in prima repriza Hagi a incercat cele mai multe driblinguri, pase din prima sau intre linii. si nu am vazut doar eu, mai sunt si altii. ok, nu i-au reusit toate, nu se tine bine pe picioare, aluneca, cateodata e lent, de multe ori cei cu care intra in combinatii nu stiau ce vrea sa faca iar faza nu era fructificata, dar bai, a incercat. ceilalti inca erau fricosi, pase de-a latul terenului sau lunga si pe-a doua. ce naiba, nici cand e clar si se vede de la o posta, nu sunteti in stare sa recunoasteti o chestie?

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  13 Septembrie 2023, 16:29

Opinia unui FOTBALIST ,care " Ara " tot terenul ! Coman este un jucător de fotbal cu permis auto Ucrainian ,cam asta știm despre el ! Și mai are destui colegi de " valoarea și Teapa lui " ( din păcate) !

alex03036
alex03036  •  13 Septembrie 2023, 14:41
Postat de varanga53 pe 13 Septembrie 2023, 14:06

Se pare ca e OBLIGATORIU ca toate slugile sa-l laude pe Ianis !

Și atunci tu de ce nu il lauzi?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează