FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO 2-0

EXCLUSIV Jucătorul pe care Victor Becali nu l-ar mai convoca după România - Kosovo: „Nu are cum să joace” + Ce spune despre Olimpiu Moruțan

FOTO: Raed Krishan +36   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 09:42 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 10:39

Victor Becali a analizat la GSP LIVE partida României împotriva naționalei statului Kosovo (2-0), din preliminariile EURO 2024.

  • România e pe loc calificabil, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția. 
  • România mai are de jucat cu Belarus (deplasare), Andorra (acasă), Israel (deplasare), Elveția (acasă)
  • Israel mai are de jucat cu Elveția (acasă), Kosovo (deplasare), România (acasă), Andorra (deplasare).

Fostul impresar spune că s-a bucurat pentru victoria obținută de elevii lui Edward Iordănescu, dar spune că nu este încântat de jocul arătat de „tricolori”. Iar printre jucătorii arătați cu degetul se numără atacantul George Pușcaș (27 de ani).

Cel mai bun jucător de pe teren nu a fost de la România + Doi „repetenți” în echipa lui Iordănescu
România - Kosovo 2-0
Cel mai bun jucător de pe teren nu a fost de la România + Doi „repetenți” în echipa lui Iordănescu

Victor Becali, la GSP LIVE după România - Kosovo: „Eu nu l-aș mai chema pe Pușcaș”

„Mulțumit sunt, încântat nu. Până la urmă, dacă Israel nu marca în ultimele minute (n.r. - Israel a câștigat cu Belarus, 1-0, după un gol în minutul 90+2), putea fi o seară frumoasă. Important e că am câștigat și că suntem în cărți. Dar important e că suntem acolo.

Eu nu l-aș mai chema pe Pușcaș. Nu știu dacă acum poate juca în fața lui Alibec. Nu are cum să joace în fața lui. Am înțeles că e puternic, că nu știu ce... Îi chemăm atunci pe Ghiță sau Moroșanu. Deja am fost răutăcios... Nu e treaba mea să spun cine să vină sau nu. 

Toți selecționerii, când vin, spun că nu cheamă jucătorii care nu evoluează. Dar toți au făcut-o. Însă caută să-i și înțelegi. Dacă mulți nu joacă, nu mai ai cu cine să faci echipa națională. E clar că nici campionatul nostru nu e la un nivel ridicat, nu avem nicio echipă în grupele europene... 

Nu legăm absolut nimic. Nu am explicații. Poate nu e bună selecția, poate nu e cea mai bună echipă de start”, a spus Victor Becali la GSP LIVE.

Victor Becali îl apără pe Olimpiu Moruțan

Consilierul firmei Becali Sports a fost întrebat și de declarațiile acide date de Olimpiu Moruțan (24 de ani) la finalul partidei. Iar Victor Becali i-a luat apărarea.

„Moruțan era și el bucuros că a câștigat. Dar toți ar trebuie să fie mai... Ei trebuie să răspundă pe teren. E copil, s-a repezit. Nu e de condamnat. Vede și el ce spun oamenii... Poate după criticile aduse după meciul cu Israel, erau și ei bucuroși”, a adăugat Becali.

Asta ne mai trebuia... Să pierdem cu 0-3 din cauza fanilor. În rest, le aveam pe toate. Nu e în regulă. Nu stăm noi unde și ce e Kosovo. Dacă ai o părere, o ții pentru tine. Nu o spui la stadion. Îi faci rău naționalei. Nu trebuie să sufere echipa națională. Dacă vrei, du-te ia un steag și fă în altă parte. Pe stadion nu e în regulă. Nu e corect!

- Victor Becali

VIDEO Concluziile lui Alex Cicâldău după partida tensionată de pe Arena Națională: „Încercau să ne provoace”

Citește și: 

7 SCURTE Abordare din alt unghi: „Să o spunem pe-aia dreaptă: schimbările făcute de Edi Iordănescu ne-au adus punctele cu Elveția și Kosovo”

Ianis Hagi, reacție furtunoasă după România - Kosovo: „Am văzut că inclusiv nea Stoichiță a spus-o! Ar trebui să cunoască aceste lucruri”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
pafnutie.gigel.becaliu
pafnutie.gigel.becaliu  •  13 Septembrie 2023, 15:19
Postat de fabulos pe 13 Septembrie 2023, 12:38

Lăsați domnu' Becali ca nici Ianis nu trebuia sa joace.

Oare Domnul Becali Giovanni l-a consultat pe Domnul Becali Gigi când a făcut afirmațiile in cauză!?.... Că e posibil ca ciobanul cu fes să aibă o altă filozofie despre viață și fotbalul de cumetrie.

dobrin
dobrin  •  13 Septembrie 2023, 14:32
Postat de fabulos pe 13 Septembrie 2023, 12:38

Lăsați domnu' Becali ca nici Ianis nu trebuia sa joace.

Exact, Ianis cel mai slab alaturi de Puscas. Becali insa .nu vrea sa-si supere rudele.

fabulos
fabulos  •  13 Septembrie 2023, 12:38

Lăsați domnu' Becali ca nici Ianis nu trebuia sa joace.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează