FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO 2-0

NOTE GSP Cel mai bun jucător de pe teren nu a fost de la România + Doi „repetenți” în echipa lui Iordănescu

România a învins Kosovo, scor 2-0, în runda a 6-a a preliminariilor Euro 2024. +36   FOTO
România a învins Kosovo, scor 2-0, în runda a 6-a a preliminariilor Euro 2024.

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2023 08:40 / Actualizat miercuri, 13 septembrie 2023 08:53

România a învins Kosovo, scor 2-0, în runda a 6-a a preliminariilor Euro 2024. 

  • România e pe loc calificabil în grupa I, doi, cu un punct deasupra Israelului și la două lungimi distanță de liderul Elveția. 
  • România mai are de jucat cu Belarus (deplasare), Andorra (acasă), Israel (deplasare), Elveția (acasă)
  • Israel mai are de jucat cu Elveția (acasă), Kosovo (deplasare), România (acasă), Andorra (deplasare)
Israel a dat lovitura în prelungiri cu Belarus, în timp ce Elveția a rezolvat meciul cu Andorra în repriza a doua. Clasamentul în grupa României
PRELIMINARII
Israel a dat lovitura în prelungiri cu Belarus, în timp ce Elveția a rezolvat meciul cu Andorra în repriza a doua. Clasamentul în grupa României

Notele GSP, după România - Kosovo 2-0 

Într-un meci întrerupt aproape o oră, din cauza bannerului „Kosovo e Serbia” afișat de ultrașii din „Uniți sub Tricolor”, elevii lui Iordănescu jr. au dominat, au ratat și un penalty, prin Stanciu, însă tot decarul naționalei și Mihăilă au marcat două goluri de aur care ne mențin pe locul doi. 

Cea mai mare notă din echipa noastră, în caseta din Gazetă, a fost 7. Au primit-o portarul Horațiu Moldovan, stoperul Radu Drăgușin și marcatorii Nicolae Stanciu și Valentin Mihăilă, plus selecționerul Edi Iordănescu. 

La capitolul dezamăgiri se încadrează Andrei Burcă, notat cu 3 în GSP, și George Pușcaș, care a primit nota 4. 

Cel mai bun jucător de pe teren a fost portarul lui Kosovo, Muric, notat cu 8, care a apărat un penalty, executat de Stanciu, și care a mai salvat-o pe naționala lui Gliha în multe alte rânduri. 

Eliminarea lui Vedat Muriqi i-a adus atacantului de la Mallorca nota 3.

Cel mai bun jucător de pe teren nu a fost de la România + Doi „repetenți” în echipa lui Iordănescu

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Kosovo 

+32 FOTO

VIDEO. Nicolae Stanciu a negociat cu ultrașii în momentul întreruperii meciului România - Kosovo

  • Primele două clasate din fiecare grupă se califică direct la turneul final din Germania. Alte trei locuri sunt stabilite prin intermediul play-off-ului din Liga Națiunilor.

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Declarațiile zeflemitoare date de Moruțan au stârnit polemica între Edi Iordănescu și Mihai Stoica: „Îmi vine să o iau razna pe drum! Ce vrea omul ăsta de la noi?”
România - Kosovo 2-0
Declarațiile zeflemitoare date de Moruțan au stârnit polemica între Edi Iordănescu și Mihai Stoica: „Îmi vine să o iau razna pe drum! Ce vrea omul ăsta de la noi?”
Ionel Dănciulescu „mușcă” din ultrașii din peluză: „Echipa națională va suferi din cauza lor! Vom fi suspendați drastic”
ROMÂNIA - KOSOVO 2-0
Ionel Dănciulescu „mușcă” din ultrașii din peluză: „Echipa națională va suferi din cauza lor! Vom fi suspendați drastic”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (25)
dobrin
dobrin  •  13 Septembrie 2023, 16:47

L-ati uitat pe Ianis Hagi, al treilea repetent langa Puscas si Burca :))))))

dobrin
dobrin  •  13 Septembrie 2023, 16:46
Postat de paul_timisoara_10 pe 13 Septembrie 2023, 14:37

Ianis a jucat bine? Tu cred ca ai ascultat meciul la radio. Daca te-ai uitat totusi la meci, ai observat ca in comentariul comentatorilor Hagi nu greseste niciodata? .. el doar "incearca o pasa", "scapa o minge", etc. Ceilalti gresesc el NU! Morutan a fost si este peste Ianis Hagi dar el e Hagi asa ca ....

Haha, pai nu-ti aduci aminte cand a dat peste biciclistul ala cum a aparut in presa? "Masina lui Ianis Hagi a accidentat un biciclist" :)))))))))))))))))))))

MaxiP
MaxiP  •  13 Septembrie 2023, 15:34
Postat de observator_federal pe 13 Septembrie 2023, 14:56

Vezi că Ilie Dumitrescu imediat după meci l-a lăudat pe Bancu (a spus chiar că a jucat foarte bine și cu Israelul), și tot după meci, când impresiile au fost proaspete, Panduru l-a lăudat și el pe Bancu! Ca să nu mai zic că pe GSPLive concluzia invitatului (concluzie care l-a surprins evident pe Ștucan) a fost că "omul meciului" a fost Bancu!! Dar tu dacă te iei exclusiv după comentatorii meciurilor, fecesebiști, și nu vezi jocul (ba mai vii și cu șabloane deja vechi din presă despre Bancu), e treaba ta...

:))) Daca au zis-o Dumitrescu si Panduru, gata, eu nu mai comentez, ei vad fantastic. Atata tot mai zic, daca un om de pe flancul caruia, fiind scos din joc in dueluri 1 la 1, s-au creat 4 ocazii ale adversarilor si a mai si ratat tragand prost o ocazie clara de gol, poate fi considerat omul meciului, atunci e clar. Da, a avut faze bune pe faza ofensiva, a dat cateva centrari bune, a creat spatii prin un-doiuri pe flancul stang, pe plan ofensiv a fost ok. Dar a dat rateuri in aparare. Ce legatura am eu cu comentatorii fcsb-isti? Nu ma iau dupa comentatori, nu sunt profesionisti. L-am dat omul meciului pe Ratiu, are el vreo treaba cu FCSB-ul? Sau acum zi-mi ca ma leg de Craiova. Cand Craiova va da jucatori buni de nationala, am sa-i laud. Momentan nu da. Cred ca Mihaila a plect de la Craiova, uite, ca au si dat, nu am nimic cu ei. In rest, Liga I in general nu prea da jucatori semnificativi, stranierii fac diferenta. Cand joaca, ca sunt mai mult rezerve, nu stiu de ce. Cand intra, schimba in bine jocul.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează