FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI

Ipoteză surprinzătoare la alegerile FRF: "Balaj a făcut un troc cu Burleanu" » Fostul arbitru, nevoit să intervină: "Exclus!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 22:02

Decebal Rădulescu, unul dintre ziariștii prezenți în această seară în studioul TV Digi Sport, a oferit o ipoteză suprinzătoare în ceea ce-l privește pe Cristi Balaj, fostul arbitru român. 

Jurnalistul susține că Balaj ar fi acceptat o ofertă făcută de actuala administrație, de a-l susține pe Răzvan Burleanu la alegerile care urmează, primind în schimb postul de conducere de la CCA, dacă actualul șef al FRF ar câștiga alegerile.

Mai mult, Rădulescu a dezvăluit și că Balaj s-ar fi rupt de Generația de Aur și că ar fi decis să candideze independent. Din această nouă postură, el ar urma să primească sprijin la viitoarele alegeri de la Gică Popescu, ceea ce ar provoca o ruptură la nivelul Generației de Aur. "Sunt informații sigure", a subliniat jurnalistul.

Imediat, Cristi Balaj a intervenit însă în direct și a negat posibilitatea de a se alia cu actuala conducere a Federației, chiar dacă a admis că au fost contactat și a adăugat că încă nu a decis dacă va candida sau nu. O hotărâre ar urma să fie luată în momentul în care va fi confirmată data alegerilor.

"M-am întâlnit de mai multe ori cu cei din partea Generației de Aur. Am vorbit cu Prunea și Panduru, îi respect și, din punctul meu de vedere, Prunea, care va fi unul dintre candidați, este infinit mai bun decât cei ce reprezintă Federația în acest moment.

Am vorbit cu Hagi și Gică Popescu referitor la candidaturi. Dacă voi ajunge să candidez, voi anunța, iar ei vor afla primii. 75% din programul lui Gică Popescu este bun și acum pentru fotbalul românesc. 

Am avut discuții cu persoane care fac parte din administrația actuală și am refuzat pentru că avem opinii diferite despre fotbal", a fost răspunsul oferit de Cristi Balaj.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10207602405879484
Claudiu Anastasiu  •  19 Octombrie 2017, 09:54

Este clar ca nu iese fum fara foc si ca jocurile pentru sefia FRF si LPF sunt facute politic. Si totusi, referitor la credibilitatea acesti infromatii...cine poate avea incredere in Decebal Radulescu si comentariile marca Digi? Jurnalismul in cadere libere. Se cauta scandal si sunt lansate stiri provocatoare.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  19 Octombrie 2017, 05:50

Pina la ultimul lui meci arbitrat in stefan cel mare a arbitrat perfect toata viata . Pentru mine s-a innecat ca tz la mal

Vezi toate comentariile (2)
Comentează