FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISLANDA - ROMÂNIA

ISLANDA - ROMÂNIA. Islandezii, noi detalii despre meciul cu România pentru EURO 2020: „Avem deja semnale că asta se va întâmpla”

Articol de - Publicat sambata, 14 martie 2020 09:42

UEFA va decide marți, 17 martie, ce sa va întâmpla cu meciurile din barajul pentru EURO 2020, cu turneul final al Europeanului, dar și cu meciurile din Champions League și Europa League, prin prisma pandemiei de coronavirus din lume

Meciul Islanda - România, programat pe 26 martie, din barajul pentru EURO 2020, ar putea să fie amânat, deși exista varianta disputării fără spectatori. Pentru islandezi, nu va fi nicio surpriză dacă UEFA va comunica marți decalarea tuturor întâlnirilor din baraje. Vikingii se așteaptă și ei ca semifinala play-off-ului pentru Euro 2020, în fața „tricolorilor”, să nu se dispute pe 26 martie. Nici la Reykjavík, nici în altă parte. 

„Cred că partida va fi amânată! Avem deja mai multe semnale că acest lucru se va întâmpla. Marți vom afla exact", a declarat Guðni Bergsson, președintele federației nordice, pentru cotidianul Visir.

 Cum se califică România la EURO 2020

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda ar trebui să se joace pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari RomaniaEuro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania)
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam)

Citește și: 

Decizie istorică în fotbal: FIFA obligă UEFA să amâne barajele pentru EURO 2020 » Cluburile pot refuza să dea jucători la lot

HARTA DE COD ROȘU: Situația la zi în fotbalul european: 43 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează