FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LIECHTENSTEIN

Nicolae Stanciu, avertisment înaintea meciului cu Liechtenstein: „Și nemților le-a fost greu să-i desfacă”

Nicolae Stanciu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +39   FOTO
Nicolae Stanciu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 11:58 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 12:37

Nicolae Stanciu (28 de ani), eroul victoriei cu Islanda, 2-0 a fost prezent la conferința de presă premergătoare duelului cu Liechtenstein de mâine, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. 

  • România - Liectenstein se joacă duminică, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV.

Precauția e cuvântul de bază la echipa națională după victoria din Islanda. Mirel Rădoi și-a rugat jucătorii să nu trateze cu superioritate naționala din Liechtenstein, iar Nicolae Stanciu a avut același discurs moderat.

Nicolae Stanciu: „E obligatoriu să câștigăm cu Liechtenstein!”

„Cred că nu contează când marcăm cu Liechtenstein. Important e să avem răbdare. Vom avea mingea în majoritatea timpului. Am văzut că și nemților le-a fost greu să-i desfacă. Va trebui să fim răbdtori, cu siguranță vor veni oportunități de a marca.

„Atât eu, cât și oamenii din anturajul echipei naționale, credem că putem ajunge în Qatar. E obligatoriu să câștigăm cu Liechtenstein pentru a mai avea șanse. Mă simt bine pe orice post la echipa națională. Joc unde are nevoie Mister de mine. Mă bucur că am ajutat echipa din poziția de inter, dar pot ajuta naționala și din alte poziții

Victoria din Islanda ne-a descătușat, aveam o nevoie enormă de acele puncte. Va din ce în ce mai bine. Totuși, nu considerăm ușor meciul cu Liechtenstein. Dacă nu intrăm concentrați, va fi greu acel meci”, a spus eroul meciului din Islanda

În sfârșit, România și-a regăsit liderul! Cine a fost motorul naționalei cu Islanda: cifre de excepție
ISLANDA - ROMÂNIA 0-2
În sfârșit, România și-a regăsit liderul! Cine a fost motorul naționalei cu Islanda: cifre de excepție

319a fost indicele general InStat al lui Nicolae Stanciu, cel mai mare dintre toți jucătorii care au evoluat în meciul Islanda - România, el fiind urmat de Fl. Niță, cu 304

România revine puternic în calculele calificării la Campionatul Mondial

Germania s-a impus în deplasarea din Liechtenstein, scor 2-0. În meciul care i-a interesat pe „tricolori”, Macedonia de Nord și Armenia au remizat, scor 0-0.

România a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din mandatul lui Mirel Rădoi și a învins Islanda, scor 2-0. Nu a fost singura veste bună primită de „tricolori”. Macedonia de Nord și Armenia, formații aflate în față în clasamentul grupei J, au remizat „alb”. Fără Goran Pandev, golgeterul all-time, retras după Euro 2020, Macedonia de Nord s-a apropiat cu greu de poarta armenilor. A cadrat un singur șut și ajunge la 7 puncte în grupă, ocupând locul 3. Joaquin Caparros continuă să impresioneze pe banca Armeniei. Conduce în continuare grupa, cu 10 puncte, fără eșec după 4 runde.

Debutul lui Hansi Flick pe banca naționalei Germaniei nu a fost unul spectaculos. Nemții au fost zgârciți în deplasarea din Liechtenstein și au marcat doar un gol în fiecare repriză. Prima reușită a fost semnată de Timo Werner, în minutul 41. Rezultatul final a fost stabilit de Leroy Sane, în minutul 77.

FOTO. Cele mai tari imagini din Islanda - România 0-2

+35 FOTO

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului România - Liechtenstein

Citește și alte știri despre naționala României: 

FOTO Aplauze pentru Rădoi! Povestea fazei fabuloase care a decis Islanda - România

În sfârșit, România și-a regăsit liderul! Cine a fost motorul naționalei cu Islanda: cifre de excepție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează